Forhåbentlig var det en klassisk generalprøve

Man siger, at en skidt generalprøve er lig med en god premiere. Det må vi håbe, efter testkampen tirsdag aften imod Aalborg Pirates. Et opgør, som blev tabt 2-5, blot syv dage før det går løs præcis samme sted med premierekampen i Metal Ligaen imod Herning Blue Fox.

Alt gik nærmest galt den første halvdel af kampen. Dumme fejl blev prompte straffet af et veloplagt Aalborg-hold. SønderjyskE sad på det meste af spillet i første periode, men skarpheden manglede, og så havde Aalborg mest saft og kraft i nærkampene og kampen om de løse pucke. I målet fik Tobias Vilykke ikke meget hjælp. Som da pucken dumpede ud foran en Aalborg-spiller som let kunne hamre den ind til 4-0. De blev endda 5-0 til gæsterne, inden SønderjyskE vågnede op. De sidste ti minutter af anden periode fik også vækket de næsten 1000 tilskuere.

Belønningen kom, da Daniel Kønig fik reduceret med baghånden. I starten af tredje periode fik Jacob Schmidt-Svejstrup reduceret yderligere, men tættere på kom de lyseblå ikke. Heldigvis blev spillet bedre, som kampen skred frem, men to mål imod i undertal på to udvisninger skal også forbedres, inden et stærkt Herning-hold er på menuen i kampen om point i Sydjysk Sparekasse Arena.

Nikolaj Krag, William Pelletier og Jonas Schultz så på fra tilskuerrækkerne. Inden ligaåbningen den 3. september kl. 19.00 imod Herning skal SønderjyskE afsted på en sidste test på udebane. Fredag aften spiller de lyseblå hos Frederikshavn White Hawks.

Billet til ligakampene og sæsonkort kan du købe via følgende link. Husk, at der er masser af fordele, hvis du køber inden 30. august.

SønderjyskE – Aalborg 2-5 (0-3, 1-2, 1-0)
03:30 0-1 Julian Jakobsen (Brøndberg, Sørensen)
06:56 0-2 Darien Craighead (Jakobsen)
19:52 0-3 Joonas Niemelä (Craighead, E.Gotz) PP
21:20 0-4 Jonas Brøndberg
23:56 0-5 Julian Jakobsen (Niemelä, Lajeunesse) PP
34:27 1-5 Daniel Kønig (Jonsson)
40:21 2-5 Jacob Schmidt-Svejstrup (Wiklund)