Effektive tyskere på besøg

SønderjyskE tabte aftenens kamp i Champions Hockey League med 0-5. Gæsterne fra Fischtown Pinguins Bremerhaven viste stor kynisme og effektivitet i powerplay.

I spillet fem mod fem fulgte SønderjyskE rigtig godt med i de to første perioder. Tre gange måtte SønderjyskE i udvisningsboksen i de to første perioder. Det var umiddelbart ikke så ekstremt, men desværre scorede Bremerhaven hver gang. Dermed stod der 0-3 på tavlen efter to perioder. Det var misvisende, da SønderjyskE havde muligheder nok til scoringer. Statistikerne fra CHL opgjorde målchancerne til at SønderjyskE burde have scoret 1,79 mål på det tidspunkt mod 1,97 til tyskerne. Og da Alexander Wiklund misbrugte en stor målchance i tredje periode, og Bremerhaven slog kontra og øgede føringen til fire mål var kampen afgjort. Symptomatisk for kampen så fik Søren Dietz-Larsen heller ikke scoret på en stor mulighed kort før tid.

De mange tyske fans var med til at skabe en flot kulisse, og i SønderjyskE-lejren behøver man egentlig ikke lave det store anlyser for at finde ud af, hvor der skal skrues på knapperne. Spillet fem mod fem har været ganske godt i de europæiske kampe, men i undertal er der masser af plads til forbedringer.

Søndag kl. 18.30 går det løs igen med CHL-hockey i Sydjysk Sparekasse Arena, når finske Lahti Pelicans flyver ind.