én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vinther på vej tilbage på banen

Annonce

Efter at have fået en alvorlig knæskade 8. marts er Nikolai Vinther nu så langt fremme med sin genoptræning at han er på vej tilbage til håndboldbanen for Ligaherrerne.

10 måneder er der gået siden skaden d. 7. marts i sejren mod Fredericia og efter en operation d. 26. marts har den stået på genoptræning for vores hurtige højre fløj.

Genoptræningen er gået efter planen og nu kan Nikolai snart deltage på lige fod med resten af truppen, hvilket han naturligvis er ualmindelig glad for

– Jeg er i mål med genoptræningen og havde i fredags den sidste selvstændige test og træning med fysioterapeuten og når vi møder ind igen på onsdag kan jeg deltage i træningen med de andre. Ikke for fuld kraft, men nå vi når til slutningen af januar skulle jeg gerne være på 100% og klar til både træning og kamp. Jeg har trænet så meget jeg har fået lov til og forsøgt at få gjort både ben og overkrop så stærke som muligt for at være klar nå jeg bliver “frigivet”

På spørgsmålet om hvad der har været sværest i forløbet siger Nikolai

– Det sværeste har helt klart at skulle undvære hverdagen med træningen og det tætte samvær med holdkammeraterne. Man er en del af holdet og så alligevel ikke. Selvom holdkammeraterne virkelig gør hvad de kan for at men er en del af det, så er det ikke helt det samme når man ikke kan bidrage på banen og man kan godt føle sig lidt ensom. Det er der ikke noget unormalt i når jeg snakker med andre der har været i samme situation, men heldigvis har jeg gode holdkammerater, familien og ikke mindst min kæreste der har været med til at holde humøret oppe. Samtidig har jeg kunnet fokusere lidt mere på mit studie som finansøkonom hvor jeg har været i praktik.

– Det jeg glæder mig allermest til er i første omgang at gå ind til træning, tage håndboldskoene på og så eller være med på fuld kraft. Nu har jeg været igennem en proces med genoptræning med delmål undervejs og så håber jeg at jeg kan bidrage på samme måde som før skaden. Dermed kommer vi så til det næste jeg glæder mig til, nemlig at skulle spille kampe igen, det har været et stort savn så det bliver fedt.

Vi glæder os til at se Nikolai tilbage på banen og give den fuld gas i den lyseblå trøje.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke