én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vigtigt point på udebane

Annonce

Efter det smertelige nederlag på hjemmebane til TMS Ringsted skulle vi bruge udebanekampen mod TTH Holstebro til at rejse os igen.

Langt hen ad vejen lykkedes det også og vi kunne rejse hjem med det ene point. Hvis man ser på kampen forløb kunne vi sagtens have endt med begge, men så sandelig også uden. Det uafgjorte resultat var derfor retfærdig nok når vi er færdige med at ærgre os over at det ikke blev til sejr.

Det var hjemmeholdet der lagde bedst ud, men efterhånden som første halvleg skred frem fik vi styr på spillet og kunne gå til pause med en føring på 13-15.

Den første del af anden halvleg kom vi til rigtig mange chancer, men formåede ikke at omsætte dem til mål og hjemmeholdet bragte sig igen i front. Heldigvis stod vores defensiv fantastisk godt i denne periode og derfor kunne vi i lange perioder også holde modstanderne fra scoringer.

Den målfattige endte derfor med en point deling efter et resultat på 24-24 efter en indsats hvor vi defensivt viste flotte præstationer og der er også dem assistenttræner Lasse Folkmann fremhæver

– Som vi sagde inden kampen så var det vigtigste at komme videre efter kampen mod TMS og det synes jeg virkelig også at vi gjorde. Vi er helt på det rene med at spillet ikke var fantastisk, men vi fik vist det udtryk vi gerne vil være kendte for. Hele truppen skal have stor ros for at vise den kæmpe fightervilje der var tilstede i samtlige 60 minutter.

– Håndboldfagligt fik vi løst de ting vi gerne ville i forhold til TTH spil. Vi spillede rigtig godt defensivt og det gjorde forskellen i den periode hvor vi selv havde svært ved at få bolden smidt i mål.

– Julius Sten gjorde igen en god figur i målet og så skal krigermentaliteten fremhæves, det er det udtryk vi skal vise i alle kampe.

TTH Holstebro – SønderjyskE 24-24 (13-15)

TTH Holstebro : Thomas Boilesen 6, Nikolaj Enderleit 4, Frederik Bjerre 3, Miha Zvizej 3, Kevin Gulliksen 2, Nicolaj Nørager 2, Christoffer Cichosz 2, Josip Cavar 1, Nikolaj Markussen 1.

SønderjyskE : Andreas Lang 7, Nicolaj Jørgensen 6, Morten Bjørnshauge 5, Sebastian Augustinussen 2, Oliver Eggert 2, Nikolaj Svalastog 1, Jacob Bagersted 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke