én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vigtig hjemmekamp mod Nordsjælland Håndbold

Annonce

Kvalifikationsspillets sidste hjemmekamp, kan også  blive den sidste i denne sæson, men det kræver minimum 1 point mod Nordsjælland, der også har alt at spille for.

Vi vandt den seneste hjemme kamp mod TTH og gav dermed os selv et fint udgangspunkt til de sidste to kampe i kval-spillet. Vi har også muligheden for at sikre os en ny sæson i ligaen hvis vi henter en sejr eller et uafgjort resultat mod gæsterne. V

Vores seneste hjemmekamp mod NSH blev spillet i Sydbank Arena Aabenraa og her sejrede vi sikkert med 32-24 efter et opgør hvor vi var i fuld kontrol. Nu er situationen imidlertid en anden og NSH kæmper ligesom os for at undgå puljens sidsteplads og vi forventer en hård kamp mod en god modstander.

Cheftræner Rasmus Vandbæk har et par ønsker for kampen

– Jeg håber at rigtig mange atter vil komme og støtte os og hjælpe os til et godt resultat. Derudover skal vi efter kampen tage afsked med en del spillere og alle fortjener tak og hyldest for en stor indsats i den lyseblå trøje.

– Et andet ønske er at vi kan hente de nødvendige point så vi ikke er afhængige af matematik og andre resultater, men selv gøre arbejdet færdig.

– Det er en vigtig kamp i en pulje hvor intet er afgjort og NSH vil komme med alt for at holde fast i deres chance. Det bliver en hård kamp hvor vi forventer at møde et hold der gerne vil hurtig fremad. Derfor gælder det for os om at behandle bolden med omhu når vi har den og så eller få løbeskoene på i vores returløb og komme hjem og stå i et etableret forsvar.

– Vi tror på at vores fysik bliver vigtig og den kan vi kun bruge når vi er på plads.

– Sidst vi spillede mod NSH var hjemmebanen flyttet til Aabenraa og nu vil vi gerne gøre det godt i Sydjysk Sparekasse SKANSEN i sæsonens forhåbentlig sidste hjemmekamp.

SønderjyskE-Nordsjælland Håndbold spilles onsdag d. 10. april kl. 19.00 i Sydjysk Sparekasse SKANSEN

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke