én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi tager imod TTH Holstebro i Broager Sparekasse Skansen

Annonce

Oven på sidste lørdags øretæve mod BSH skal vi forsøge at rejse os igen, når vi lørdag eftermiddag tager imod TTH i HTH Herreligaen.

Nederlaget mod BSH blev alt for stort, efter en anden halvleg hvor stort set intet fungerede, men i de første 30 minutter var der mange gode momenter og det er dem de lyseblå krigere fokuserer på at finde igen. Samtidig har man naturligvis analyseret kampen og arbejdet på at rette de ting der gik galt, fortæller cheftræner Jan Pytlick.

– Der har selvfølgelig været lidt at samle op på efter den snitter vi fik i Silkebor, men jeg synes at hele truppen har arbejdet rigtig godt i løbet af ugen. Vi har set kampen igen og også set at vores udfald er alt for store, ligesom i de foregående kampe. Det er noget der skal ændres og jeg ser en flok spillere der er villige til at give alt for holdet og for at det skal lykkes.

– Vi skal tilbage til en defensiv hvor vi har en sikker base hvor der bliver tacklet igennem så vi kan hjælpe vores keeper til at få fat i målet. I den anden ende skal vi være bedre til at eksekvere og forvalte vores chancer så vi får bolden smidt forbi deres keeper.

– Vi har som sagt størst fokus på os selv, men har naturligvis også kigget på TTHs trup, der har været og måske stadig er ret plaget af mange skader. Derfor ved vi ikke helt hvilke spillere de stiller med, hvilket gør at vi skal være omstillingsparate i vores spil. De spiller måske med en flok spillere hvor vi kender mønstrene eller de kan diske op med en flok unge spillere vi ikke kender. Uanset hvad er vi klar til at give den fuld gas og forhåbentlig kan vi give tilskuerne og os selv en god håndboldoplevelse.

Til kampen råder træneren igen over Noah Gaudin, men må stadig se bort fra Kristian Pedersen, Nikolaj Vinther og Thomas Mogensen.

SønderjyskE-TTH Holstebro spilles lørdag d. 9. oktober kl. 16.00 Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke