én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi starter hårdt op efter EM pausen

Annonce

Efter jule og EM pausen skal vi atter have gang i den hjemlige liga og vi starter hårdt op mod holdet på andenpladsen, Fredericia HK.

Søndagens modstander har haft en forrygende sæson og vi skal helt tilbage til d. 22. oktober for at finde holdets seneste nederlag. Det var til Aalborg på udebane og siden har Fredericia spillet 8 ligakampen uden nederlag. Vi skal derfor være klar til at yde en præsentation fra øverste hylde hvis vil gøre os forhåbninger om point.

FHK har 28 point på 2. efter 18 kampe og vi har med den fine sejr over SAH i den seneste kamp 14 point på 10. pladsen også for 18 kampe.

De forhåbninger har vi heldigvis og truppen har også haft en fin optakt fortæller cheftræner Rasmus Vandbæk

– Vi har, trods sygdom i truppen, haft en ganske fin optakt med træninger sammen med Flensburg-Handewitts spillere og også trænet sammen med GOG. Vi har brugt tiden og træningerne på at optimere en række håndboldfaglige ting.

– Vi har arbejdet på at skærpe detaljer i spillet, både på det vi i forvejen er gode til og selvfølgelig også på de ting i spillet vi skal blive dygtigere til.

– Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med turneringen og starter ud med en hård uge hvor vi skal spille 3 kampe. Søndag ude mod Fredericia, onsdag hjemme, dog i Aabenraa mod Nordsjælland og næste lørdag ude mod BSH i Silkeborg.

– Fredericia er særdeles stærkt spillende hold og deres aggressive offensive forsvar har drillet rigtig mange af modstanderne og det har vi selvfølgelig forsøgt at øve os på at finde løsninger på.

– Stort fokus har vi naturligvis også haft på os selv og på at finde egne løsninger i begge ender af banen

Fredericia HK-SønderjyskE spilles søndag d. 4. februar kl. 20.00 i tHansen Arena

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke