én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi skal have Broager Sparekasse Skansen til at koge

Annonce

Når vi møder Skjern Håndbold lørdag eftermiddag skal vi forsøge at gentage bedriften fra det første opgør i sæsonen, hvor vi efter en overbevisende indsats kunne juble over to  point.

Til det skal vi bruge publikums fulde opbakning så vi kan hente de ekstra procenter der bliver nødvendige mod et Skjern hold der er i en noget anderledes og bedre forfatning end senest vi mødte dem.

At det er en modstander i forbedret udgave er da også noget cheftræner Klavs Bruun Jørgensen er opmærksom på.

– Skjern fik en noget blandet start på sæsonen, men i løbet af de seneste kampe kan man tydelig se det aftryk de unge spillere, der er kommet til truppen, sætter sammen med de rutinerede spillere og med det spil de viser bejler de bestemt til en af de pladser der giver point med i slutspillet.

– Som vanligt får forsvarsspillet en stor betydning for om vi kan modstå Skjern. De har et par hurtige finte spillere, med Jesper Konradsson som den helt store profil og dem skal vi have styr på. Vi skal være dygtige mand mod mand og få taget tempo ud af deres spil og lige bortset fra Aalborg kampen synes jeg vi har været dygtige i den disciplin efter jul, så jeg er da fortrøstningsfuld omkring den del af spillet.

– I den anden ende skal vi profitere af vores egen hurtighed og forsøge at udnytte den til at komme på kant af deres forsvar og udnytte de huller der kan opstå. Her skal Andreas Lang, Noah Gaudin og Andrea Wiger flytte føddderne  og få Marcus Dahlin, der viser en stigende formkurve, sat i spil og ellers selv søge chancerne.

Til kampen råder trænerne igen over en komplet trup der er klar til at give alt de kan for at vi kan gå hjem fra Broager Sparekasse Skansen med en god oplevelse og forhåbentlig point til tabellen.

SønderjyskE-Skjern spilles lørdag d. 5. marts kl. 16.00 i Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke