Vi manglede ikke ret meget.

HTH Herreligaens tophold fra GOG gæstede Broager Sparekasse Skansen til lørdagens kamp. For os gjaldt det om at genfinde det udtryk og den vildskab der har manglet lidt i de seneste kampe.

Point fik vi ikke i lørdagens opgør, men vi manglede ikke ret meget og der manglede i hvert fald ikke vildskab og udtryk Det eneste der manglede var en lille smule held og en lille smule kynisme i kampens afslutning. Cheftræner Jan Pytlick sagde inden kampen at noget af det vigtigste var at finde noget spil der kan bygges videre på i de næste kampe, og det fik han til fulde.

Tobias Møller vrikkede om på foden i opvarmningen, men et lille mirakel med noget tape gjorde ham klar fra start. Og sikke en start vi fik. Der var ikke spillet mange minutter inden vi var foran med 3-1 og via en fantastisk energi og vilje fik vi øget føringen til 7-2 inden GOG tog kampens første time-out efter 9½ minut.

Et par SønderjyskE udvisninger og et par missede chancer bragte gæsterne tilbage i opgøret og med 8 minutter igen af halvlegen var det Jan Pytlicks tur til at trykke på knappen og forlange time-out for at stoppe gæsternes flow, det havde bragt stillingen på 12-12. Det lykkedes til dels og vi kom igen foran med et par scoringer inden GOG igen fik fat. Ved 16-16 fik vi bolden i mål, men desværre havde pausefløjtet lydt lige inden, så det var helt lige efter 30 minutter.

Lige som i første halvleg fik vi også en god start på de sidste 30 minutter, 2 hurtige scoringer og vi var på 18-16. Føringen på 2 mål holdt til de 8. minut hvor vi var i overtal. Det fik desværre ikke forvaltet særlig godt så i stedet var det GOG der fik kontakt ved 21-21. Midt i halvlegen havde vi igen etableret et forspring på et par mål, 25-23. Desværre fik gæsterne igen kontakt og sågar deres første føring ved 25-26 med 12 minutter tilbage og derfra var det os der var det jagtende hold..

Knap et minut før tid forlange GOG deres sidste time-out ved stillingen 31-31. De fik en afslutning sat op til Sinmon Pytlick der eksekverede til mål bag en ellers fremragende Kasper Larsen i SønderjyskE målet. Vi fik chancer for et sidste angreb og kom også til en fornuftig afslutning der desværre blev pareret af GOG keeper.

Dermed endte det hele med et knebent nederlag på 31-32 efter en kamp hvor vi igen så de takter vi så gerne vil være kendte for.

Assistenttræner Rasmus var da også en ærgerlig mand efter kampen.

– Jeg ved godt at der ikke findes noget der hedder fortjent eller ufortjent i sportens verden, det er kun resultatet der tæller, men jeg synes alligevel det havde været fortjent hvis vi havde hentet 1 point i dag. Sådan blev det desværre ikke, men vi er utrolig glade for og stolte over det udtryk vi leverer i dag. Vi brænder lidt for meget til sidst, men ellers lykkes vi med rigtig mange ting. Den store opgave for os er nu at vi kommer ud med det samme udtryk uanset om modstanderen hedder Lemvig, Skive eller om det er Aalborg og GOG. Vi ærgrer os over resultatet, men er glade for indsatsen.

SønderjyskE-GOG 31-32 (16-16)

Målscorere for SøndejyskE: Noah Gaudin 8, Kristian Stranden 5, Nikolai Svalastog og Frederik Ladefoged hver 4, Andrea Lang 3, Sveinn Jóhannsson og Alec Smit hver 2, August Wiger 1.

Redninger: Kasper Larsen 14/44 (31,82%) Malthe Kronborg 0/1

Målscorere for GOG: Jerry Tolbring 9, Mathias Gidsel 6, Simon Pytlic og Lukas Jørgensen hver 4, Oscar Bergendahl og Kasper Kildelund hver 3, Emil Madsen 2, Emil Lærke 1.

Redninger: Thorbjørn Bergerud 7/28 (25%) Viktor Hallgrimmsson 2/9 (22,22%)

Udvisninger: SønderjyskE 4, GOG 3

Straffekast: SønderjyskE 2, GOG 5.