én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi lever endnu

Annonce

En helt fantastisk opbakning til de lyseblå i Ribe Idrætscenter var medvirkende til at det blev en rigtig god håndboldoplevelse for alle der holder med SønderjyskE. TUSIND TAK TIL ALLE.

Der blev til en sikker sejr på 20-28, så de der havde oddset på et lyseblåt nederlag i det vestjyske må konstatere at pengene er spildt.

Vi spillede en fantastisk flot kamp gennem samtlige 60 minutter og en forrygende Kasper Larsen i målet og August Wiger i angrebet var garanter for at der aldrig var tvivl om sejren.

Op til havde vi fokus på at vores udstråling, vilje og kampgejst skulle være i top og vi skulle overstråle modstanderne og det lykkedes til fulde i en arena der føltes som en hjemmebane.

Vi startede som lyn og torden og i løbet af de første 8 minutter havde vi smidt bolden i kassen fem gange mod REHHs ene. Midt i halvlegen var det mere lige ved 4-6, men i løbet af den sidste del af halvlegen udnyttede vi Kaspers mange flotte redninger til en pauseføring på 7-14.

Vi sad også fuldstændig på begivenhederne i starten efter pausen og allerede efter 4 minutter var vi foran med 9 mål 9-18. Derefter fik hjemmeholdet bedre fat og havde lidt nemmere ved at komme til scoringer men spændende blev det aldrig trods 16-21 rystede vi ikke på hånden.

I slutningen fik vi igen fuldstændig kontrol og til kæmpe jubel fra de mere end 240 medrejsende fans, Idrætshøjskolens elever var igen med til at lave en kæmpe fest, kunne vi til slut juble over en stor og fortjent sejr på 20-28.

Vores største profiler i kampen var August Wiger med 9 mål og Kasper Larsen med 19 redninger på 39 afslutninger.

Kommentarer til kampen i løbet af fredag.

Ribe-Esbjerg HH – SønderjyskE 20-28 (7-14)

Ribe-Esbjerg HH : Mathias Jørgensen 6, Simon Birkefeldt 4, Marcus Mørk 3, Elvar Asgeirsson 2, Morten Jørgensen 2, Magnus Haubro 1, Sander Juel 1, Jesper Munk 1.

SønderjyskE : August Wiger 9, Tobias Møller 5, Sebastian Augustinussen 3, Noah Gaudin 3, Morten Bjørnshauge 3, Andreas Lang 3, Jacob Bagersted 2.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke