én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi lægger ud mod Lemvig-Thyborøn

Annonce

Langt om længe skal vi i gang med Ligahåndbold igen, når vi fredag aften tager imod gæsterne fra Lemvig-Thyborøn.

Vi har, ligesom gæsterne, allerede spillet en vigtig vigtig kamp i sæsonen. Lemvig-Thyborøn måtte se sig slået på hjemmebane af Ribe-Esbjerg i Santander Cuppen og vi måtte se Skjern rejse hjem fra Broager Sparekasse Skansen med sejr og videre avancement.

Vi spillede en rigtig fin kamp hvor vi lykkedes med mange ting i begge ender af banen og det var vores bedste kamp i sæsonen der har budt på flere træningsopgør efter ferien. Angrebsmæssigt var vi farlige og målsøgende og i defensiven blev der tacklet godt igennem og gav dermed keeperen gode betingelser.

Nu gælder det Lemvig Thyborøn i sæsonens første ligaopgør og som altid er det spændende hvordan vi står i forhold til konkurrenterne og Nikolai Vinther ser da også frem til kampen med spænding.

– Allerførst så glæder vi os til at komme i gang, efter en meget lang periode med træning og træningskampe. Vi har selvfølgelig spillet pokalkamp mod Skjern og selv om vi er skuffede over resultatet har vi også fundet rigtig mange opløftende elementer vi kan tage med videre. Selvfølgelig er der også ting vi skal gøre bedre, men vi føler at vi er godt rustet og indstillet til fredagens kamp.

– Nøglen til sejr bliver at vi kan få afviklet kampen på vores præmisser. Hvis vi lykkes med de ting vi ved vi kan, føler vi at vi har en god mulighed for at hente begge point.

– Vi glæder os også til igen at skulle spille på vores herlige hjemmebane og den store publikumsopbakning skal udnyttes til vores fordel og hjælpe os til de to point.

– Som der ser ud er alle mand klar og for mit eget vedkommende glæder jeg mig til atter at kunne bidrage på banen efter en alt for lang skadespause.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn spilles fredag d. 2 september kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke