én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi lægger ud mod Aalborg

Annonce

Vi får en hård start på sæsonen, når Aalborg Håndbold gæster Broager Sparekasse Skansen til den første kamp i sæsonen, der kastes i gang torsdag aften.

Det er et skrækindjagende hold danmarksmestrene stiller med hvor man udover stjernerne fra sidste sæson også har fået tilgang af verdensklasse spilleren Aron Palmarsson.

Cheftræner Jan Pytlick glæder sig til kampen fortæller han

– Det er en fed kamp at starte ud med, når vi skal op mod Danmarks vel nok bedste hold allerede i det første opgør i HTH Herreligaen. Umiddelbart er der vel aldrig et godt tidspunkt at skulle møde Aalborg, men  når alt kommer til alt er det måske ikke så tosset at have dem som modstander tidligt i sæsonen. De har en del spillere der har spillet rigtig mange kampe, både på klubhold, med også med diverse landshol til OL.

– Med det holdkort de kan fremvise har de dog mulighed for at skifte ud på alle pladser uden det går ud over kvaliteten. Hvis vi skal have en chance er det derfor bydende nødvendigt at vi rammer vores allerbedste niveau, både individuelt som kollektivt mens vi kan håbe på at Aalborg ikke gør.

– Vi er fuldt ud bevidste om at vi skal være skarpe i defensiven over for et fantastisk Aalborg forsvar og at vi i den anden ende skal spille en fejlfri kamp for ikke at blive straffet af et af ligaens bedste kontrahold.

– Vi har kigget mest på os selv i optakten og jeg synes vi har oplevet at der gennem de seneste 3 uger er blevet lagt flere lag på vores spil og vi går ind til kampen med en god følelse.

Noget af det vi glæder os allermest til er at vi atter kan spille i en fyldt Broager Sparekasse Skansen og har man endnu ikke købt billet kan det stadig nås, så skynd jer og kom og støt drengene, lyder opfordringen fra cheftræneren der må se bort fra August Wiger til kampen

SønderjyskE-Aalborg Håndbold spilles torsdag d. 2. september kl. 20.00 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke