én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi jagter point i Ribe

Annonce

Torsdag aften skal vi atter i ilden og fortsætte jagten på point i en svær udekamp mod Ribe-Esbjerg HH.

Trods en svingende sæson er drømmen om slutspillet ikke slukket, men det vi kræve at vi henter en sejr på en rigtig svær udebane mod det hold der lige nu ligger på den 8. plads der giver adgang til det forjættede land.

REHH har 20 point på 8. pladsen mens vi ligger to pladser efter med 16 point. Vi har spillet mod REHH en gang i denne sæson hvor vi på hjemmebane så gæsterne løbe med sejren efter resultatet 31-36 efter en kamp hvor vi lukkede for mange mål ind og det er noget vi skal have ændret til torsdag aften.

Cheftræner Rasmus Vandbæk er naturligvis fuldt ud klar over kampens betydning, men det er ikke det der fokuseres mest på i første omgang

– I første omgang forholder vi os mest til at vi skal yde en indsats i kampen der berettiger til sejr, så må vi se på matematikken bagefter. Vores fokus ligger udelukkende på kampen mod Ribe-Esbjerg og et rigtig godt hold med en stor bredde.

– REHH har et hold med mange forskellige spillertyper og derfor skal vi være klar på at der bliver mange forskellige opstillinger og systemer at forholde sig til. De er blandt andet begyndt at bruge en offensiv forsvarsopstilling og det er noget af det vi har forberedt os på. Ud over det investerer de, som mange andre hold, rigtig meget i kontrafasen og det er ensbetydende med at vi som i mange andre kampe skal have benene på nakken i returløbet.

–  Ser vi på os selv øver vi os dagligt på at blive dygtigere og dygtigere til at få det fundament der bliver en base uanset de små fejl og udfald der kommer i løbet af en kamp. Kan vi få det kan vi nøjes med småjusteringer undervejs i forhold til modstanderne og det er også det vi gerne vil bevise i kampen mod REHH.

– Et af nøgleordene bliver at vi som minimum matcher hjemmeholdet på vilje, fight og udstråling. Det har ind i mellem været svært for os at spille på udebane og det er noget vi skal blive bedre til og det kan forhåbentlig starte allerede torsdag aften.

– Vi har hørt at der kommer rigtig mange fans fra Sønderborg for at støtte os og vi vil gøre alt vi kan for at det også bliver en god oplevelse for dem.

Til kampen må vi se bort fra Rasmus Bech der som den eneste er ude af truppen.

Ribe-Esbjerg HH-SønderjyskE spilles torsdag d. 16. marts kl. 18.30 i Ribe Idrætscenter.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke