én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vi har brug for alle mand

Annonce

Når vi møder TTH Holstebro i fredagens kamp i Sydjysk Sparekasse SKANSEN får vi brug for al den opbakning der kan hjælpe os til en sejr, så der skal lyde en opfordring til alle om at komme i hallen og give de lyseblå krigere den fantastiske støtte, der er så kendetegnende for vores trofaste fans.

Både vi og TTH led nederlag i den første kamp i kvalifikationspuljen. TTH ude mod Nordsjælland og vi på udebane mod Kolding og det gør bestemt ikke kampen mindre vigtig og nervepirrende.

Det er ikke mange uger siden vi senest tog imod TTH på hjemmebane. Det endte med en forholdsvis sikker sejr, men det skal vi nok ikke lægge for meget i. Nu er det en ny kamp og med endnu mere på spil og vi skal forvente et opgør fuld af nerve, intensitet og fight og på alle parametre skal vi vær bedre end gæsterne hvis vi skal tage den eftertragtede sejr.

Cheftræner Rasmus Vandbæk peger på flere ting der skal lykkes

– Vi kigger naturligvis på de ting der lykkedes sidst mod TTH, men er bevidste om at vi nu står over for en ny kamp med et nyt pres. Vi vil forsøge at kontrollere rigtig mange parametre i kampen og få det brugt positivt.

– Vi har kæmpe respekt for TTH. Det er et hold med en rigtig god defensiv med en stor fysik og det skal vi have løst. En anden ting vi skal have løst er deres 7 mod 6. Det lykkedes ikke for os mod KIF og det skal vi være bedre til for at hente sejren.

– Til sidst vil jeg gerne opfordre til at man møder op i hallen og giver os støtten der er så fantastisk i Sydjysk Sparekasse SKANSEN. Det er nu vi skal stå sammen og vi vil gøre alt for at give fansene og os selv en god oplevelse.

SønderjyskE-TTH Holstebro spilles fredag 5. april kl. 19.00 i Sydjysk Sparekasse SKANSEN

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke