én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ventetiden er forbi

Annonce

Efter en lang kamppause for vores hjemlige håndboldherrer skal vi nu i gang med den sidste del af HTH ligaen grundspil når vi tager imod Mors-Thy i lørdagen kamp.

Det er to hold der kun adskilles af et enkelt point i tabellen og der er ingen tvivl om at begge hold vil gøre deres yderste for at hente vigtige point.

Gæsterne er placeret på 11. pladsen med 11 point mens vi holder til på pladsen lige over med 12 point.

Efter en kamp med tiden er det lykkedes for Gerhard Meinke og han team at undgå den katastrofe der var lagt op til med en voldsom vandskade i Broager Sparekasse Skansen og det er da også det første cheftræner Rasmus Vandbæk fremhæver med tanker om lørdagens opgør.

– Vi glæder os til atter at skulle spille på vores fantastiske hjemmebane foran de dedikerede fans og vi er taknemmelige over det kampe arbejde hallens medarbejdere har ydet for at det kan lade sig gøre at spille i Broager Sparekasse Skansen.

– Vi kommer til at møde et Mors-Thy hold med masser af kvalitet. Holdet består af en række teknisk dygtige, hurtige og kompromisløse spillere personificeret af de to unge playmakere Mads Svane og Victor Norlyk der kastersig ind i alt. De er flankeret at spiller som Mads Thymann, Nicolaj Spanggaard og unge Marcus Midtgaard der alle kommer med et enorm tempo.

– Vi skal forsøge at bruge vores store fysik til at dæmme op for deres hurtighed og det er afgørende at vores fysik overmatcher deres tempo, hvis vi vil have point.

– Angrebsmæssigt har vi fokuseret på den kvalitet vi viser når vi kommer med fart og tempo. Vi har trænet rigtig meget, set meget video af egne kampe og selvfølgelig også snakket om hvordan vi sætter os selv og hinanden i scene. Vi skal også i angrebsspillet bruge vores fysik, være kompromisløse og kyniske, og det har vi trænet rigtig meget på.

Træneren har alle spillere til rådighed til kampen hvor vi også får glæde af Oliver Eggert der er vendt hjem efter et ophold i Frankrig.

SønderjyskE-Mors-Thy spilles lørdag d. 4. februar kl. 16.00 i Broager Sparekasse Skansen,

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke