én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vanskelig hjemmekamp venter

Annonce

Vi kom ikke ret godt ud af udekampen mod Skjern og det skal vi forsøge at revanchere når Broager Sparekasse Skansen lægger gulv til ligaopgøret md de grønblusede.

Vi mangler at få point på kontoen efter nogle kampe hvor vi har vist svingende takter. I den seneste udekamp mod Skanderborg Aarhus spillede vi i lange perioder rigtig godt. Desværre kunne vi ikke holde fast i kampens afslutning og derfor måtte vi rejse hjem uden point.

Der har efterfølgende været fokus på de gode ting i kampen og det gælder om at vi formår at holde fast i samtlige 60 minutter hvis vi skal gøre os håb om point.

Vi skal have basis i et kompakt forsvar så vi kan holde de fysisk stærke bagspillere fra fadet og samtidig få blokeret indspillende til den stærke stregspiller Emil Bergholt der også er holdets topscorer. I bagkæden huserer spillere som Eivind Tangen, Alfred Jönsson og Simen Pettersen, og i målet har Christoffer Bonde i perioder lukket fuldstændig af for modstanderne så det bliver en svær opgave.

Vi skal sørge for at have en god og fornuftig omgang med bolden og få scoret på mulighederne når de opstår.

Stemningen til lørdagens træning var i top og der er ingen tvivl om at spillerne forbereder sig grundigt til kampen der meget gerne må være vendepunktet i en periode hvor marginalerne ikke har været på vores side.

Vi har brug for tilskuernes opbakning og håber at der bliver fuld knald på lægterne og en stemning der kan være med til at hjælpe os til sejren.

SønderjyskE-Skjern spilles søndag d. 27. november kl. 14.00 i Broager Sparekasse Skansen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke