én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vanvittig vigtigt opgør i vente

Annonce

Skanderborg Aarhus er onsdagens modstander i Broager Sparekasse Skansen i en kamp om vigtige point.

Hvad ingen troede muligt for 2 måneder siden er nu, i kraft af stenhårdt arbejde og tro på egne evner, inden for rækkevidde, nemlig en plads i slutspillet. Det kræver for at være på den sikre side en sejr over et yderst stærkt mandskab fra Skanderborg Aarhus, der med deres 30 point har sikret sig 6. pladsen og dermed også er sikre på en slutspilsplads.

Ud over en flot sæson i den hjemlige liga er det også blevet til flotte resultater i European League hvor Skanderborg Aarhus kom videre fra gruppespillet, men over to kampe tabte til Granollers fra Spanien.

Nu gælder det så sidste runde i HTH Ligaens grundspil hvor vi skal forsøge at fortsætte det gode spil og ikke mindst holde fast i den indsats og fremgang vi har vist gennem den seneste til.

Sportschef Thomas Mogensen siger følgende

– Det har gennem den seneste tid udviklet sig lidt til et drømmescenarie hvor vi har skæbnen i egne hænder og med en sejr kan sikre os en plads blandt de 8 bedste.

– Vi har hele tiden holdt fokus på vores eget arbejde og kæmpet for at få tingene til at fungere og med en opadgående kurve har andre resultater flasket sig for os. Dermed er vi både i tabellen, men også i truppen et andet sted end for et par måneder siden. Vi har fået mere ro på tingene og så er det klart at troen på konceptet absolut ikke bliver ringere når resultaterne samtidig går vores vej.

– Vi er også meget bevidste om at vi ikke er i mål endnu. Der venter os en svær kamp onsdag aften hvor vi ved vi kommer op mod et godt mandskab der kan spille frit og uden nerver. Omvendt har vi også snakket om at det er en situation vi skal turde være i, forstået på den måde at vi skal spille vores spil og bruge presset positivt. Det er en fed mulighed for at komme i slutspillet, vi spiller på hjemmebane med en fyldt hal bag os og drengene er selvfølgelig klar til at yde alt for at det kan lykkes. Vi ved vi kan og vi skal nyde det.

– Alle glæder sig helt vildt til kampen. Det er nu vi skal stå sammen som by, landsdel og klub – slutter han

SønderjyskE-Skanderborg Aarhus spilles onsdag d. 5. april kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke