én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vandbæk forlænger til 2025

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har forlænget aftalen med den nyudnævnte cheftræner, Rasmus Glad Vandbæk, som har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025.

Efter tre år som assistenttræner i SønderjyskE har Rasmus Glad Vandbæk overtaget cheftrænerposten. Han er glad for den nye rolle og aftalen, som er kommet på plads.

– Det er med glæde og stolthed, at jeg har overtaget cheftrænerposten. Jeg føler mig godt rustet til opgaven, og med gode SønderjyskE-værdier som hårdt arbejde og ydmyghed ser jeg frem til at være med til at udvikle klubben, siger Rasmus Glad Vandbæk.

Sportsmanager Thomas Mogensen sender en masse rosende ord i retning af 36-årige Rasmus Glad Vandbæk, der allerede i en ung alder blev træner, men også har erfaring som spiller.

– Rasmus er et stort trænertalent, som har gjort sig fortjent til tilliden. Han kommer med en masse faglighed, klubånd og et godt kendskab til klubben. Jeg er overbevist om, at han kan løfte opgaven succesfuldt, udtaler Thomas Mogensen.

Direktør Hans Christian Jensen er meget tilfreds med, at den nyudnævnte cheftræner nu bliver til en permanent ansættelse:

– Jeg er meget glad for at Rasmus Glad Vandbæk har sagt ja til at påtage sig opgaven som cheftræner og for den videre, sportslige udvikling af ligaholdet. Han er en rigtig klubmand, og han har både holdets og klubbens fulde opbakning, siger Hans Christian Jensen, og fortsætter:

– Hans faglighed og talent er indiskutabelt, han kender klubben og ved, hvad udfordringerne er. De sportslige ambitioner og målsætninger ændrer vi ikke på, men vi må samtidig også være realistiske. Her står vi som altid sammen om at løse opgaverne i SønderjyskE, og det gør vi med Rasmus Glad Vandbæk i spidsen for holdet, fastslår Hans Christian Jensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke