én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ung lokal back får SønderjyskE-kontrakt

Annonce

Rune Overlund Sørensen har skrevet kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold. Den 20-årige bagspiller har indgået en to-årig aftale.

Det er gået stærkt for sønderjyden Rune Overlund Sørensen. Det er kun ni år siden, at han i en alder af 11 år startede med at spille håndbold i Dybbølhallen. Nu har han taget springet et stenkast væk. Over i Broager Sparekasse Skansen.

– Rune har med hårdt arbejde og dygtighed gjort sig fortjent til en kontrakt med SønderjyskE. Det er altid dejligt, når vi kan skrive kontrakt med en ung lokal spiller, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Den talentfulde håndboldspiller har spillet på både andetholdet i 2. Divison og U19-holdet. Igennem et par år har han trænet med på SønderjyskE’s ligahold, og nu skal det næste skridt tages.

– Det er megafedt, at jeg er blevet belønnet med en kontrakt hos SønderjyskE. Jeg er stolt og glad for aftalen og ser frem til at fortsætte min udvikling, forklarer Rune Overlund Sørensen.

Han fremhæver det gode træningsmiljø i klubben og årene på Sønderborg Talentakademi, som har udviklet ham til en bedre og fysisk stærkere håndboldspiller.

– Jeg vil betegne mig selv som en hurtig og bevægelig venstre back, der også kan skyde udefra. Fysisk har jeg gennemgået en god udvikling, men der skal bygges endnu mere på, og så skal jeg rent håndboldmæssigt også ind og lære en masse. Det vil jeg arbejde hårdt for, siger Rune Overlund Sørensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke