én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Ung debutant skriver SønderjyskE historie

Annonce

Ung debutant skriver SønderjyskE historie

Lørdag aften blev der skrevet historie i Sønderjyske Herrehåndbold, da SønderjyskE Herrehåndbold i lørdags vandt i årets første kamp over gæsterne fra Mors-Thy Håndbold med cifrene 30-23. I det 54’minut kaldte cheftræner, Rasmus Vandbæk, unge Tobias Gregers Schmidt op fra bænke og bedte ham gøre sig klar. Tobias Schmidt fik 6 minutter på banen, hvilket gør ham til den yngste debutant i SønderjyskE Herrehåndbolds historie med bare 17 år, 6 måneder og 22 dage.

Efter kampen sagde cheftræner, Rasmus Vandbæk, følgende:

– Tobias fik i dag en belønning for hårdt arbejde og gode præstationer, samtidig var det også en oplagt mulighed for at passe lidt på Jacob Bagersted nu når Morten Bjørnshauge var ude.

Den unge Tobias Gregers Schmidt går under u17 spiller, men spiller til dagligt alligevel for SønderjyskEs u19 og 2. Division herrerhold, hvilket også siger noget om hvilken spiller vi har med at gøre. Dertil har han er han med på ungdomslandsholdene og var i august måned med til EM i Montenegro. Den 1,94 meter høje stregspiller er født og opvokset i Sønderborg, og har spillede det meste af sit liv i den lokale klub, Vidar Ulkebøl, inden han tog på Oure efterskole og derfor tilsluttede sig Oure/GOG Håndbold.

-Det var en fantastisk oplevelse. Alt det hårde arbejde giver pote med tiden. At kunne stå foran denne fede kulisse var magisk. Holdkammeraterne var der hele vejen, og det var så skønt at mærke hvordan de bakkede mig op. Alle gav mig en krammer og troede på mig. Vanvittig oplevelse

Fortæller den 17-årige stregspiller efter kampen

 

Info om Tobias Gregers Schmidt

– Født: den 14. juli 2005

– Position: Stregspiller

– Højde: 1,94

– Yngste debutant i Sønderjyske Herrehåndbold

– Tidligere klubber: Vidar Ulkebøl, Oure/GOG

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke