Undskyld til alle fans

Vi var ikke i nærheden af revanche da vi søndag eftermiddag tog imod TMS Ringsted i Broager Sparekasse Skansen.

Det startede ellers meget godt. Uden at spille overbevisende godt kunne vi i løbet af de første 30 minutter opbygge en føring på 4 mål ved 15-11  og ved pausestillingen 16-12.

Føringen blev udbygget til 5 ved 17-12 og det så endnu godt ud efter 37 minutter med en føring på 19-16.

Derfra skete der et totalt kollektiv kollaps og med en præstation lang under lavmålet kunne vi se gæsterne først hente føringen og senere trække fra uden vi nogen måde formåede at stå imod.

De sidste 30 minutter blev tabt med 5-18 og et unødvendigt stort nederlag på 21-30.

Cheftræner Rasmus Vandbæk er naturligvis ked af resultatet og præstationen og vil rigtig gerne sige undskyld til alle de 1978 fantastiske fans der var mødt op.

SønderjyskE – TMS Ringsted 21-30 (16-12)

SønderjyskE : Nicolaj Jørgensen 9, Kristian Stranden 4, Andreas Lang 2, Oliver Eggert 1, Nikolaj Svalastog 1, Morten Bjørnshauge 1, Magnus Holpert 1, Alec Smit 1, Tobias Torpegaard Møller 1.

TMS Ringsted : Tobias Nielsen 10, Benjamin Hallgren 4, Mark Nikolajsen 3, Joachim Møller 3, Victor Wolf 3, Christoffer Dreyer 2, Frederik Horn 2, Nicolai Colunga 2, Anders Agger 1.

Lørdag D. 29. Juni 11:00