Uden chancer i Aalborg

Det blev langt fra den kamp vi havde ønsket os da vi fredag aften var på besøg i Gigantium.

Hjemmeholdet satte trumf på fra starten af kampen og godt hjulpet på vej af tekniske fejl, og brændte chancer fra vores side viste tavlen 9-1 allerede efter 10 minutter og dermed var kampen i realiteten allerede afgjort.

Vi kom lidt bedre med frem mod pausen og holdene gik til pause ved stillingen 18-12.

Indledningen til de sidste 30 minutter blev lidt som i kampens start med et hjemmehold der sad fuldstændigt på kampen. 18-12 blev  til 26-13 efter 39 minutter og selv om vi igen fik lidt bedre fat blev det aldrig vores aften.

Nederlaget blev på 34-23 og vores topscorer i kampen blev Morten Bjørnshauge med 4 mål.

Aalborg Håndbold – SønderjyskE 34-23 (18-12)

Aalborg Håndbold : Lukas Sandell 7, Mads Hoxer Hangaard 6, Rene Antonsen 5, Sebastian Barthold 5, Aron Palmarsson 3, Felix Claar 2, Victor Kløve 2, Kristian Bjørnsen 2, Henrik Møllgaard 1, Andreas Væver 1.

SønderjyskE : Morten Bjørnshauge 4, Oliver Nøddesbo 3, Andreas Lang 3, Jacob Bagersted 3, Nikolaj Svalastog 2, Tobias Møller 2, August Wiger 2, Tobias Olsen 2, Sebastian Augustinussen 1, Noah Gaudin 1.

Lørdag D. 24. Februar 14:00