én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Udebanekamp mod GOG søndag eftermiddag

Annonce

Der venter os en meget svær opgave når vi søndag eftermiddag spiller på udebane mod de gulblusede fra GOG, i et opgør hvor der er vigtige point på spil for begge mandskaber.

I sæsonens første kamp mod GOG hentede vi et enkelt point i Broager Sparekasse Skansen efter en kamp hvor vi med lidt held havde snuppet begge point. Heldet må rigtig gerne være på vores side når vi igen skal krydse klinger med de regerende danske mestre. GOG har i denne sæson kæmpet med at finde stabiliteten i forhold til de seneste sæsoner og ligger lige nu på 6. pladsen med 15 point.

I kampen bliver det til et gensyn med to tidligere SønderjyskE spillere, nemlig Anders Zachariassen der er på vej tilbage efter en langvarig skade og Aaron Mensing der med sine 56 mål har sat sit aftryk på GOG angrebet. Fynboernes topscorer er imidlertid Emil Madsen der har fundet netmaskerne hele 108 gange. Holdet er også god besat på keeperposten og med dygtige strege og hurtige fløjspillere på holdkortet bliver der nok at se til for vores lyseblå krigere.

Stabilitet er vel heller ikke det første od der falder en ind når snakken falder på os selv, men i langt de fleste kampe har vi præsteret rigtig godt langt hen ad vejen. Vores defensiv har stået rigtig flot og det skal selvfølgelig bygges videre på og bliver det igen vigtigt at vi formår at bruge tiden med bolden fornuftig så vi kan komme til gode chancer og ikke mindst få bolden smidt i mål.

Cheftræner Rasmus Vandbæk forventer en svær kamp

– Det venter os en MEGA kamp og der er ingen tvivl om at vi vil møde et GOG hold den kommer flyvende ud for at lægge pres på os i 60 minutter.

– Vi ved selvfølgelig godt at der er sket en masse internt i GOG, men fokus har været mest på os selv og det vi gerne vil stå for. Vi har trænet fint og har forberedt os godt på GOGs spil.

– Vi glæder os meget til kampen og er klar til at give den fuldt gas og kæmpe i samtlige 60 minutter og så må vi se om det rækker.

GOG-SønderjyskE spilles søndag d. 3. december kl. 15.00 i Phønix Tag Arena 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke