én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Turen til Kristianstad og kamp mod HSV

Annonce

I den forgange uge har håndboldherrerne været på besøg i Sverige til et par træningskampe mod Kristianstad, med to knebne nederlag til følge.

Turen til Kristianstad bød som vanligt på rigtig gode rammer og en fantastisk behandling og alt i alt har det været en rigtig god tur fortæller assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Ja, det var en fin tur på mange måder, men koger vi det ned til selve håndboldkampene må vi erkende at der er maget arbejde foran os endnu. En ting er at vi taber begge kampe en anden er at vi er rigtig utilfredse med vores egen offensive præstationer. Vi har simpelthen for mange der ikke leverer på det niveau vi forventer. Vi er alt for uskarpe i vores individuelle offensive kompetencer og mangler i den grad kvalitet i afslutningerne. Vi kommer egentlig fint frem til gode muligheder, men de mange dårlige afslutninger gør også at vi falder ud af konceptet. Man skal i den forbindelse selvfølgelig også fremhæve at Kristianstad har et rigtig godt hold som forstod at udfordre vores angrebsspil.

– Det undrer os naturligvis lidt da vi egentligt har præsteret godt offensivt i de øvrige kampe, selvom fokus i træningen har ligget på den defensive del. Det positive er så at vores egen defensiv i lange perioder fungerede upåklageligt og vi lukker kun 25 mål ind pr. kamp.

Mandag eftermiddag gælder det så en ny kamp i et nyt land når HVS tager imod i Hamborg. HSV har efter en konkurs skulle arbejde sig op gennem rækkerne igen og der resulterede i en oprykning til Bundesligaen hvor holdet er at finde i denne sæson. Det er et hold der har oprustet til denne sæson, blandt andet med Johannes Bitter i målet og Casper U. Mortensen der senest har spillet i BArcelone, men som også har repræsenteret den lyseblå trøje på fineste vis.

Om det opgør siger Rasmus Vandbæk

– HSV er jo en tysk traditionsklub som kan byde på nogle gode ramme og vi glæder os rigtig meget til kampen.

– Vi håber at kampen kan give os i trænerteamet nogle svar på hvor vi står i forhold til det arbejde vi går og laver i det daglige. Vi har ikke haft ret mange træninger siden vi kom hjem fra Sverige, men vi håber at vi kan holde fast i vores gode defensiv og at vi kan løfte den offensive del til et noget bedre niveau end mod Kristianstad.

– Derudover skal kampen bruges til at vi vedbliver med at udbygge relationerne spillerne imellem, ikke mindst i forhold til Andreas Lang der efter en uge med sygdom selvfølgelig mangler lidt på den front.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke