Tung eftermiddag i Broager Sparekasse Skansen

Vi skulle forsøge at følge op på det flotte resultat i Skjern, da gæsterne fra Skive fH var besøg til lørdagens hjemmekamp. Det lykkedes dog på igen måde og skibonitterne kune tage hjem med begge point efter et resultat på 27-28.

At vi var uden Noah Gaudin og Thomas Mogensen skal ikke være nogen undskyldning, men måske mere en forklaring på hvorfor angrebsspillet ikke fungerede. Det var dog ikke det eneste der ikke fungerede denne eftermiddag. De mange dårlige afslutninger gav Skive gode muligheder for at løbe kontra og da vores returløb ikke var for godt resulterede det i alt for mange nemme mål.

Vi var foran med 3-0, men derfra var det Skive der havde teten og fra 4-4 efter 10 minutter var vi bagud resten af halvlegen der endte 14-16. Vi havde samtidig gjort det svært for os selv med 3 udvisninger og 5 straffekast imod os mens gæsterne slap helt uden.

De sidste 30 minutter blev en tæt affære og da vi udlignede til 17-17 og kort efter bragte os på 18-17 så det igen lyst ud. Skive lod sig dog på ingen måde kyse. Med 9 minutter tilbage var vi foran 24-22, men efter et par dårlige beslutninger på banen stod det kort tid efter 24-25 på tavlen. En time-out fra Jan Pytlick gav den fornødne ro tilbage og med et par hurtige scoringer var vi igen i front ved 26-25. I slutfasen var gæsterne dog skarpest  og fik ændret kampens udfald. Ved 27-28 røg bolden på vores hænder, med med 7 sekunder igen løb den sidste mulighed ud i sandet og gæsterne kunne, fortjent, juble over sejren.

Det var en dag hvor vi på ingen måde ramte vores topniveau og på dagen var Skive et bedre hold og derfor er nederlaget helt fortjent.

Målscorere for SønderjyskE: Andreas Lang og Tobias Møller hver 5, Frederik Ladefoged, Marcus Dahlin, Kristian Stranden hver 3, Sveinn Jóhannsson, Oliver Eggert og Alec Smit hver 2, Nikolaj Svalastog og August Wiger hver 1.

Redninger: Kasper Larsen 16/41 (39,02%)