én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Træningskampene er godt igang

Annonce

Onsdag aften bød på sæsonens anden træningskamp for håndboldherrerne da modstanderen hed Vfl Lübeck-Schwartau i Løjt Hallen.

Kampen blev vundet med 39-32 efter en halvlegsføring på 18-15 og selv om der er glæde over selve sejren er det ikke det der fylder mest for truppen fortæller assistenttræner Rasmus Vandbæk.

– Sejre er altid godt, men der vigtigste for os er at vi hele tiden udvikler os og bliver ved mad at lægge lag på spillet og at vi får de ting vi træner på til daglig implementeret i kampsituationer. det lykkedes rigtig godt i onsdagens opgør hvor vi havde fokus på forskellige detaljer i begge ender af banen.

– I defensiven arbejder vi meget på at få den rigtige højde og få skiftet rigtigt i forhold til modstandernes spil og løbebaner og i angrebet havde vi fokus på at få nogle gode angreb, forstået på den måde at vi gerne ville have mange afleveringer, få et godt flow og og dermed komme til fornuftige afslutninger. Alle delene fungerede godt og derfor er vi også godt tilfredse med udbyttet af kampen.

– En anden ting der vækker glæde er at 3 af de unge spillere der fik spilletid også kom på scoringstavlen og fik udbytte af det hårde arbejde til træning. Noget der i øvrigt kendetegner alle spillerne, der bliver knoklet og der er hård fysisk træning på programmet samtidig med at vi også får trænet håndboldspil.

I den kommende tid er der træning fredag inden spillerne gå på en velfortjent fri weekend og i næste uge er der ud over den hårde træning er to kampe i kalenderen, torsdag og søndag.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Club Friendlies
  Fredag D. 19. August 14:30
  SJE
  SoenderjyskE
  VS
  Dynamo Kyiv
  DYN
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Tirsdag D. 16. August
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke