én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Toptunede Aalborg tager imod

Annonce

Fredag aften kommer vi på en mere end almindelig svær opgave når ligaens tophold fra Aalborg lægger hjemmebane til kampen om point.

Hjemmeholdet er alene i spidsen for ligaen med 35 point for de første 20 kampe og der er stort set landsholdsspillere på samtlige positioner. Derfor skal vi også ramme en aften hvor alt går op i en højere enhed hvis vi skal have chance for at spille lige op med et hold der udover den hjemlige liga også er videre i Champions League turneringen.

Cheftræner Rasmus Vandbæk ser da også frem til kampen med en vis spænding

– Vi er klar over at det bliver en mega svær opgave, men vi tager til Aalborg for at give alt hvad vi har og som altid har vi da også troen på egne evner. Vi træner godt og nu gælder det om for os at vi omsætter det til kamp og vi vil spille vores chance.

– Skal vi have chancer for et godt resultat skal vi ramme vores topniveau over samtlige 60 minutter. Vi skal være kloge, få afsluttet ordentligt når vi får chancerne og i det hele taget være kloge i omgang med bolden. Derudover må vores tekniske fejl reduceres til et absolut minimum for ikke at blive straffet af deres fantastisk kontramaskine.

– Kan vi det gælder det om at vi kan stå kompakt i vores eget forsvar og forhåbentlig presse Aalborgs skytter  og give vores keepere gode betingelser.

– Jeg glæder mig også over at Claus Mogensen er kommet ind i truppen. Selv om vi kender hinanden skal vi selvfølgelig ind i en rytme hvor vi kan udnytte de forskellige kompetencer vi har og for mit eget vedkommende bliver det dejligt at have en at sparre med, både til træning og kamp.

Desværre må vi til Aalborg kampen se bort fra Kristian Stranden der sidder ude med en skade.

Aalborg Håndbold-SønderjyskE spilles fredag d. 24. februar kl. 18.30 i Gigantium

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke