én landsdel
ét sammenhold

Annonce

To vigtige point efter flot fight

Annonce

Op til kampen mod TTH udtalte cheftræner Rasmus Vandbæk at han håbede at publikum ville være med til at skabe stemning og lægge pres på modstanderne i opgør om vigtige point.

Det ønske fik han til fulde opfyldt, der var en fantastisk stemning i Broager Sparekasse Skansen fra de trofaste fans der blev godt bakket op af elever fra Idrætshøjskolen med sange og slagråb.

Inde på banen var det også os der dominerede kampen fra start til slut. og selv om vi aldrig fik lavet et kæmpehul virkede det som om vi var i kontrol.

Sejren blev grundlagt på et angrebsspil hvor vi med en fantastisk aggressivitet fik afsluttet som aftalt og dermed fik vi også mulighed for at komme tilbage i forsvaret der stod stabilt med 2 gode keepere bag sig.

I løbet af de første 30 minutter fik vi opbygget et forspring på 5-3 i det 12. minut, men gæsterne bed fra sig og kom på 6-5 inden vi for alvor satte turbo på godt hjulpet af store redninger af Rasmus Bech i målet. Forspringet blev i de næste minutter øget til  9-5  og det gode spil fortsatte i halvlegens sidste del og vi gik til pause med en føring på 16-11.

Anden halvlegs to første scoringer blev sat ind af gæsterne inden August Wiger igen fik os på tavlen til 17-13. Derefter fik Bagersted trukket et par straffekast der sikkert blev sat i mål af Tobias Møller til 19-14. TTH bed igen fra sig og kom stille og roligt tættere på og midt i halvlegen var føringen reduceret til 24-22. I den periode brændte vi et par afslutninger og defensiven heller ikke helt fat.

Via en time-out fik Rasmus Vandbæk igen styr på tropperne og da vi på kanten af en TTH passiv kendelse blokerede en TTH afslutning ved 27-23 i det 47.minut var det som om troen om sejr for alvor bed sig fast.

Kasper Larsen havde afløst Rasmus Bech i målet og med en stor redning i det 56. minut ved 31-27 blev det klart at vi ville løbe med sejren og to vigtige point.

Det hele endte med en sejr på 33-30 og med sejren er drømmen om slutspil endnu intakt.

Målmandstræner Per Vandbæk var da også en glad mand efter kampen

– Jeg synes vi dominerer hele kampen igennem og derfor er sejren også fuldt fortjent, og naturligvis en forløsning for os alle.

– Angrebsspillet fungerer fantastisk flot og med vores aggressivitet kommer vi til de afslutninger vi gerne vil og bortset fra et par minutter i 2. halvleg får vi også bolden smidt i mål.

– Dermed kan vi også hurtigt omstille os til forsvarsspillet hvor vores to keepere på skift byder ind med lige nøjagtig de kompetencer vi ved de besidder. Det hele gik op i en større enhed og en yderst vigtig sejr.

SønderjyskE – TTH Holstebro 33-30 (16-11)

SønderjyskE : Andreas Lang 7, Tobias Møller 6, Oliver Nøddesbo Eggert 4, Sebastian Agustinussen 4, Noah Gaudin 4, August Wiger 3, Jacob Bagersted 3, Morten Bjørnshauge 1, Tobias Olsen 1.

TTH Holstebro : Rasmus Kier 5, Simon Jensen 4, Miha Zvizej 4, Frederik Tilsted 4, Magnus Bramming 3, Nikolaj Enderleit 3, Jonas Gade Nielsen 3, Emil Jensen 1, Dan Beck-Hansen 1, Mathias Smed 1, Sander Heieren 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke