én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Thomas Mogensen er ude resten af året

Annonce

Thomas Mogensens skade betyder, at SønderjyskE Herrehåndbold må undvære playmakeren frem til julepausen.

Thomas Mogensen har siddet ude med en skade i de seneste kampe, og nu viser det sig desværre, at playmakeren må holde pause de næste måneder, inden han forhåbentligt vender stærkt tilbage efter julepausen.

– Det er nu sikkert, at Thomas Mogensen er ude et stykke tid. Han har en hælspore i begge fødder, og hans venstre svangsene er revet over. Det betyder, at han er ude i fem-seks uger endnu, og derefter starter et genoptræningsforløb. Vi forventer først at have ham klar efter jul, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Thomas Mogensen er godt træt af, at han ikke kan hjælpe holdkammeraterne på banen, men uden for stregerne er han klar til at hjælpe, hvor han kan.

– Jeg er utrolig ked af og frustreret over situationen og den lange pause, der venter. I min lange karriere har jeg været forskånet for store skader, så det bliver en mental udfordring ikke at kunne hjælpe holdet på banen den næste tid. Men sket er sket, så nu vil jeg prøve at bidrage med al min rutine og erfaring uden for banen. Jeg håber og tror på, at drengene nok skal klare det, og så vil jeg kæmpe alt, hvad jeg kan for at komme stærkt tilbage, siger Thomas Mogensen.

Cheftræner Jan Pytlick ærgrer sig over, at han skal undvære den stærke playmaker og håber, at andre gode kræfter nu vil træde yderligere i karakter.

– Det er selvfølgelig et hårdt slag for truppen, at vi må undvære ham. Men så må de unge bagspillere træde mere i karakter. En type som Thomas Mogensen vil helt sikkert komme stærkt tilbage, siger Jan Pytlick.

SønderjyskE Herrehåndbold har endnu 14 kampe tilbage inden julepausen. Anden halvdel af turneringen starter op igen 8. februar.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke