én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Talentudviklingen får endnu et løft i Sønderborg

Annonce

Talentudviklingen får endnu et løft i Sønderborg

Talentudviklingen i Sønderborg er i en rivende udvikling, og SønderjyskE Herrehåndbold bakker udviklingen op. Sønderborg Talentakademi får både ny akademileder og ny adresse, hvilket giver talentudviklingen i Sønderborg helt nye muligheder og perspektiver. I trænerteamet hos Sønderborg Talentakademi håndboldafdeling finder man i forvejen kompetente folk, herunder vores egen venstre fløj, Tobias Torpegaard Møller, der træner og rådgiver de unge talenter.  

I en pressemeddelse skriver Sønderborg Talentakadem: 

Ansættelsen af en fuldtidsakademileder tager afsæt i visionen om at Sønderborg Talentakademi skal videreudvikles og være den naturlige indgang for talentfulde unge. 

Sønderborg Talentakademi skal tilbyde kommunens talentfulde unge de bedst mulige rammer for at realisere drømme og ambitioner. Herunder at skabe samspil mellem idræt, uddannelse og fritid sе talentudvikling sker med fokus pе talentfulde mennesker i trivsel.

SønderjyskE Herrehåndbold bakker forsat fuldt op om projektet og har været en del af det igennem mange år. Stort set alle unge spiller i SønderjyskeE Herrehåndbolds førsteholdstrup har i ungdomsårene været under STAs vinger, heriblandt Oliver Sigurd Nielsen. Derudover kommer den tidligere SønderjyskE herrehåndbold profil og landsholdsspiller, Aaron Mensing, ud fra Sønderborg Talentakademi, som var helt afgørende i hans udvikling: 

– Jeg begyndte at styrketræne mere da jeg startede på STA, som gjorde at jeg tog muskelmasse på, hvilket har været afgørende for at jeg har kunnet gøre mig gældende på liganiveau og landsholdet.

I SønderjyskE herrehåndbold glæder vi os til samarbejde med det nye STA og de unge talenter

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke