én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Talentfuld tysker tegner SønderjyskE-kontrakt

Annonce

Playmaker Magnus Holpert skifter fra Bundesligaklubben GWD Minden og til SønderjyskE på en to-årig kontrakt.

De seneste to år har 21-årige Magnus Holpert spillet i Minden, og inden da har tyskeren været igennem SG Flensburg-Handewitts håndboldskole. SønderjyskE’s sportsmanager, Thomas Mogensen, husker ham ganske godt fra deres fælles tid i Flensborg-klubben. Allerede som U17-landsholdsspiller trænede han med på klubbens Bundesliga-hold.

– Han er en talentfuld spiller, som er meget spilintelligent. En skandinavisk håndboldtype, der er hurtig og eksplosiv. Han passer godt ind HTH Ligaen og i SønderjyskE, udtaler Thomas Mogensen.

Både via danske holdkammerater og danskundervisning i skolen har Magnus Holpert haft berøring med sit naboland. Nu ser han frem til at finpudse det danske sprog og tage det næste skridt i den unge håndboldkarriere.

– Jeg har altid haft et godt øje til Danmark og dansk håndbold. Jeg havde allerede inden skiftet til Minden kig på et skifte over grænsen, og nu skulle det være. Jeg glæder mig meget til at flytte til Sønderborg og blive en del af SønderjyskE, som virker til at have et godt setup og gode rammer for en ung spiller, siger Magnus Holpert.

Han er søn af håndboldlegenden Jan Holpert, men modsat faren, som vogtede målet i Flensburg-Handewitt og på det tyske landshold, så gør Magnus Holpert sig i stedet som playmaker.

– Jeg startede med at spille håndbold som tre-årig i Flensburg-Handewitt og spillede mange år også fodbold, inden valget faldt på håndbold. Jeg er en spiller, som gerne vil spille håndbold med hovedet og styre spillet, forklarer Magnus Holpert.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  Sønderjyske
  VS
  Silkeborg IF
  SIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 4. Juni
  SJE
  Sønderjyske
  3
  :
  2
  FC Helsingør
  FCH

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke