én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Talentchef stopper i SønderjyskE Herrehåndbold til sommer

Annonce

Sonni Larsen stopper som talentchef i SønderjyskE Herrehåndbold til sommer, hvor klubben vil omstrukturere sit talentsetup.

SønderjyskE Herrehåndbold og talentchef Sonni Larsen stopper samarbejdet den 30. juni 2022.

– Vi ønsker at gå i en lidt anden retning, hvor mange af de opgaver, som Sonni Larsen sidder med, vil blive spredt ud på flere personer, og vi ønsker i højere grad, at den lokale forankring kommer i højsædet. Vi er allerede godt i gang med processen omkring at sammensætte et nyt talentsetup, hvor vi samtidig også skal have fundet en ny U19-træner.

– Jeg vil gerne sige tak til Sonni Larsen for sit både idérige og hårde arbejde i SønderjyskE Herrehåndbold, og jeg ønsker ham alt det bedste i den fremtidige karriere, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Sonni Larsen kommer til at savne spillere og samarbejdspartnere i det sønderjyske talentmiljø, men han er stolt af det arbejde, der er blevet gjort, siden han tiltrådte i sommeren 2020.

– Jeg er stolt over, hvor langt vi er nået på så kort tid med SønderjyskE’s platform for talentudvikling. Jeg er blandt andet stolt over, hvordan vi har fået løftet samarbejdet med skolerne, samarbejdet mellem klubberne i eksempelvis aspirant-træning, eller hvor mange der faktisk er kommet tættere på ligaen i dagligdagen ved træninger på højere niveau.

– Vi er på talentudviklingen i SønderjyskE et klart bedre sted i dag. Jeg vil savne samværet med U17/U19D/3. divisions-drengene, der arbejder hårdt for det i dagligdagen. Jeg vil savne alle de lokale aktører, der i dagligdagen bakker op om SønderjyskE – de er nogle fantastiske folk. Jeg vil også savne samarbejdet med ligatrænere og ligaspillere. Jeg ønsker klubben alt det bedste og ser nu frem mod nye udfordringer fra sommer, siger Sonni Larsen.

SønderjyskE Herrehåndbold vil senere på sæsonen fortælle mere om det nye talentsetup, der arbejdes med i klubben.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke