én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Talentchef forlænger i SønderjyskE Herrehåndbold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold ansatte i sommeren 2020 Sonni Larsen til at træne og strukturere samarbejdet for ungdomshåndbolden i Sønderjylland, og parterne er nu blevet enige om en toårig kontraktforlængelse.
34-årige Sonni Larsen blev sidste sommer præsenteret som talentchef i SønderjyskE Herrehåndbold, og aftalen er nu forlænget med yderligere to år – til sommeren 2023.
Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over forlængelsen med Sonni Larsen, der sammen med en række samarbejdspartnere har sat gang i en række spændende projekter for talentudviklingen i landsdelen.
– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at beholde en så dygtig kapacitet og ildsjæl som Sonni Larsen inden for flere store områder, der alle omhandler et øget fokus på talentarbejdet her i Sønderjylland. I vores Masterplan har talentarbejdet en vigtig plads.
– Sonni Larsen har i en ellers svær tid ydet en formidabel indsats, der blandt andet har udmøntet sig i fem underskrevne talentkontrakter, samt at flere U19-spillere end tidligere har været en del af vores ligatræninger. Han har desuden sammen med ambitiøse ungdomsspillere været årsagen til, at to spillere (Peter Lausten og Malthe Mainborg Damgaard) er udtaget til den seneste U19-landholdssamling.
– Med den toårige forlængelse har SønderjyskE og Sonni Larsen et ønske om, at vi skal have en talentstruktur på plads, som starter med elite U13- og U15-samlinger. Efterfølgende eller samtidig med en optagelse på Sønderborg Talent Akademi og afsluttende med deltagelse på SønderjyskE’s U19-hold med mulighed for at deltage i ligaholdets træninger, siger Simon Hajdu Lindhardt.
I Team Haderslev KFUM og hos TalentCenter Haderslev ser man frem til det fortsatte samarbejde.
– Vi er glade for, at vi kan forlænge samarbejdet med Sonni Larsen, der bringer en stor håndboldfaglig viden og erfaring ind i miljøet omkring U19-drenge i SønderjyskE-regi samt i miljøet omkring U17-drenge og 3. division herre senior. Det er et strategisk vigtigt samarbejde, hvor Sonni Larsen bidrager på talentudviklingen i Team Haderslev KFUM og i TalentCenter Haderslev.  Med sin omgængelige facon får vi også et tættere bånd til SønderjyskE ligaherrer, som vi allerede har høstet frugterne af i år i form af kontrakter til Malthe Damgaard og Malthe Kronborg, siger Steen Petersen fra Team Haderslev KFUM.
Også i Sønderborg Håndbold er der glæde over forlængelsen.
– Vi har set, at Sonni Larsen har udviklet vores U19 drenge-trup i meget høj grad. Han har på kort tid skabt et træningsmiljø, som er en nødvendighed for de drenge, som har en drøm om at gå hele vejen, uden at det på nogen måde påvirker dem, som kommer for hyggens skyld, og som ”bare” vil spille håndbold for det sociale. Der er og skal være plads til alle.
– Vi er stolte over, at han vælger at blive hos SønderjyskE/Sønderborg Håndbold, og vi er sikre på, at vi sammen med Haderslev KFUM er ved at skabe et unikt træningsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor den enkelte spiller kan blive den bedste udgave af sig selv, lyder det fra Flemming Nielsen og Jim Alnor Larsen fra Sønderborg Håndbold.
Sonni Larsen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, der allerede er sat i gang hele vejen rundt i landsdelen.
– At alle samarbejdspartnerne tror på mig, vækker en følelse af glæde og taknemmelig. Jeg oplever en høj grad af tillid med et stort ansvar til følge, og det trives jeg virkelig i. Der venter mig med garanti nogle spændende og udfordrende år, og jeg har store ambitioner for projektet, lige som jeg har for min egen udvikling i dette stærke miljø. Hvad det kan udvikle sig til, er jeg virkelig spændt på. Derudover er jeg stolt over at blive en del af den SønderjyskE håndboldfamilie, som i øvrigt har taget hamrende godt i mod mig. Der er nogle fede håndboldfolk i den SønderjyskE landsdel. Jeg glæder mig bare, siger Sonni Larsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke