én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tak for kampen til Smit og Stranden

Annonce

Alec Smit og Kristian Stranden takker af hos SønderjyskE efter denne sæson. De to hyldes for deres store indsats i lyseblåt i forbindelse med onsdagens hjemmekamp imod Nordsjælland Håndbold.

– Både Alec og Kristian fortjener en stor tak for deres indsats for SønderjyskE. Vi ønsker dem held og lykke på deres vej, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Tilbage i slutningen af 2019 kom Smit til SønderjyskE fra et ophold i tysk håndbold. Nu drager den hollandske landsholdsfløj videre og det med en masse gode minder.

– Min tid i SønderjyskE har været en eventyrlig rejse, som desværre slutter her. Jeg er dybt taknemmelig for den støtte og tillid, jeg har modtaget gennem mine næsten fem år i klubben. Jeg skylder en enorm tak til alle de lyseblå fans, og alle jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med – særligt mine nuværende og tidligere trænere og holdkammerater samt de nære relationer, som jeg vil bære med mig videre herfra. Med et smil på læben, siges der farvel fra en hollænder, som igennem årene efterhånden også er blevet lidt sønderjyde, udtaler Alec Smit.

Stranden fik lyseblå debut tilbage i december 2020.

– Jeg vil gerne sige tak for mine tre et halvt år her i Sønderborg, hvor jeg har mødt mange fantastiske mennesker. Jeg har været glad for at spille foran de lyseblå fans, og jeg har mødt en fantastisk frivillighed og opbakning. Nu starter et nyt kapitel for mig, og det glæder jeg mig til. Jeg vil fortsat følge med i, hvordan det går holdet, siger Kristian Stranden.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke