én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tak for kaffe

Annonce

I forbindelse med søndagens sejr over Nordsjælland Håndbold blev der kaffe ind til varmestuen, Herberg Alberta og ungeherberget Alma, der hører under Kirkens Korshær Sønderborg.

Med massiv opbakning fra private og de lokale virksomheder blev indsamlingen en stor succes. SuperBrugsen Gråsten havde stillet kaffe til rådighed, der kunne købes på dagen til 30 kr. pr. pose, således at man ikke nødvendigvis skulle huske at have købt kaffe på forhånd. Det resulterede i et salg på 128 stk., og dertil kom alle de medbragte poser, som samlet løb op i over 350 donerede kaffeposer.

Største bidragsyder var T03, der donerede hele 33 poser. Desuden støttede Broager Sparekasse, Broager Sparekasse Skansen, Bitzer Electronics, Kontor syd, SIB Byggeri, SuperBrugsen Gråsten, VGIE, JDE Professional og SønderjyskE Herrehåndbold bødekasse det gode initiativ.
Tak for kaffe til alle, der bidrog. Vi er stolte af, at vi i Sønderborg kan samles om at støtte en vigtig organisation som Kirkens Korshær Sønderborg, og bidrage til, at der er hjælp at hente for de omsorgs- og kaffetrængende.

På billedet ses fra venstre: Christina Nissen, administrationschef hos SønderjyskE Herrehåndbold, Dorte Andersen, medarbejder hos varmestuen, Trine Heim, medarbejder hos varmestuen og Agnethe Engel Lassen, køkkenleder hos varmestuen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke