én landsdel
ét sammenhold

Annonce

TÆT PÅ PELLE MØRK ANDERSEN

Annonce

TÆT PÅ PELLE MØRK ANDERSEN

NAVN: PELLE MØRK ANDERSEN

ALDER: 20 ÅR
POSITION: VENSTRE BACK
NATIONALITET: DANMARK
PERSONLIG SPONSOR: JKS

Pelle Mørk Andersen startede med at spille håndbold i en alder af blot fem år. Han kommer ud af en håndboldfamilie og det var af samme grund derfor hans mor og far der introducerede ham til håndbold. Håndbold fylder meget i familien, hvor der bliver brugt en del timer på både Pelle og hans søsters håndboldkarriere.  Pelle har brugt mange timer i håndboldhallen, da han var barn. Dengang var det mest bare leg med en håndbold, indtil de begyndte at spille på små mål med skumbolde. Pelle har fået sin håndboldopvækst i det sønderjyske, hvor han startede i den lokale klub, Kværs Håndbold, indtil han som u-12 spiller rykkede til Sydstjernen i Aabenraa.     

Pelle bor hjemme hos forældrene i Tumbøl, sammen med sin søster og en lille hund. Pelles livret er noget lækkert kød med sovs og kartofler, og du vil altid kunne finde Kakao og mælk når du kigger i køleskabet hos Pelle.  

Når Pelle ikke er på håndboldbanen eller i styrkelokalet, bruger han sin fritid sammen med kæresten og vennerne. Derudover har han Håndboldtransfer profil på instagram, hvor han opdatere om håndbold verdens transfers både i Herre- og kvindeligaerne. 

FUN FACT OM MIG

Drikker utroligt meget kakaomælk

HVAD ER DIN FEDESTE HÅNDBOLDOPLEVELSE?

Min fedeste håndboldoplevelse er helt klart at få debut for SønderjyskE Herrehåndbold, det er indtil videre det allerstørste jeg har prøve i min ellers korte profesionelle håndboldkarriere - Han tilføjer ydmygt at udover det er hver træning en oplevelse for ham, da han får lov til at træne med nogle af de bedste.

HVAD ER DIT PERSONLIGE MÅL INDENFOR HÅNDBOLD?

Det må helt klart være at etablere mig og spille i den bedste danske liga.

HAR DU ET IDOL?

Nikola Karabatic, bare fordi han er en stjerne.

HVAD ER DIT KÆLENAVN BLANDT FAMILIE OG VENNER?

Jeg har faktisk ikke rigtigt noget kælenavn. Mit navn, Pelle, er et meget sjældent navn, så det er ikke så ofte at jeg bliver blandet med andre med samme navn, og af den grund tror jeg aldrig det har været nødvendig.

HVAD ER DET BEDSTE VED SØNDERJYSKE-HOLDET?

Det bedste ved at spille i SønderjyskE Herrehåndbold synes jeg personligt at man bliver ud fordret dagligt. Det er en vigtig del af en ung håndboldspillers udvikling og hjælper en til hele tiden forbedre og udvikle sit potentiale. Ellers er SønderjyskE har en super fed og rar klub at være en del af, hvor værdier som sammenhold og fællesskab bliver vægtet højt.

HAR DU ET RITUAL I FORBINDELSE MED KAMP?

Jeg har faktisk aldrig gjordt mig i ritualer, men kan være det kommer senere i min karriere.

5 HURTIGE MED PELLE

SOMMER ELLER VINTER
Sommer

HUND ELLER KAT
Hund

FACEBOOK ELLER INSTAGRAM
Instagram

TRÆNING ELLER KAMP
Kamp

SMS ELLER OPKLAD
SMS

Du kan opleve Pelle Mørk Andersen og resten af SønderjyskE-truppen på banen allerede i weekenden, når der fløjtes op mod GOG Håndbold. Kampen spilles i Broager sparekasse SKANSEN den 11. december klokken 16.00. Hvis ikke du har købt billet til opgøret, kan den købes her: TRYK HER FOR AT KØBE DIN BILET

HUSK AT FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke