én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sydfyn kalder

Annonce

På søndag spiller vi fjerde runde af HTH Herreligaen når turen går til Gudme hvor GOG tager imod i Phønix Tag Arena.

De gulblusede fynboer er forsvarende mestre og trods afgange af bærende spillere til denne sæson har man på kort tid fået nye spillere integreret i truppen hvilket har resulteret i 3 sejre i de første 3 kampe. BSH blev besejret i Gudme mens HC Midtjylland og Mors-Thy på hjemmebane måtte se GOG tage begge point.

Topscorer Simon Pytlick er fortsat takterne fra sidste sæson og har  nettet hele 21 gange i de tre første opgør, men desværre er han ikke en enmandshær. Holdet består af en kombination af fysisk stærke og hurtige spillere og det er derfor nødvendigt at vi spiller på højeste niveau i alle 60 minutter.

Vi måtte desværre se BSH være mest kyniske i vores seneste kamp, hvor vi indkasserede et ærgerligt nederlag efter en scoring i de døende sekunder. På trods af nederlaget er der rigtig mange ting vi kn tage med til kampen mod GOG fortæller Morten Bjørnshauge

– Vi betragter kampen mod Skjern som en enlig svale der udviklede sig til den perfekte storm i de første 30 minutter. Heldigvis fik vi vendt bøtten i anden halvleg og det synes jeg faktisk vi tog med til BSH kampen hvor vi de største del af kampen spillede rigtig flot håndbold.

– De ting vi kan tage med fra den kamp er især det gode forsvarsspil og det skal vi blive ved med at bygge videre på og i kampen mod GOG skal vi være særdeles skarpe i den del af spillet.

– De løber rigtig hurtigt i deres kontraspil, men også deres stationære angrebsspil er i høj kvalitet og de spiller lidt anderledes end mange andre hold i ligaen. De er i stand til at sætte et ekstra ordinært højt tempo og det skal vi være klar til at stå imod.

– En af metoderne til at undgå deres hurtige kontraspil er at have en fornuftig omgang med bolden og så sørge for at smide den i kassen og sørge for at deres keepere ikke får muligheden for at smide en lang bold til deres hurtige fløje.

– Efter kampen mod BSH sidder vi egentlig med en ganske god fornemmelse, men ved også at det vil kræve en indsats fra øverste hylde hvis vi skal have point med hjem.

GOG-SønderjyskE spilles søndag d. 18. september kl. 20.00 i Phønix Tag Arena

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Seneste nyt

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke