én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Svalastog forlænger i SønderjyskE Herrehåndbold

Annonce

23-årige Nikolaj Svalastog forlænger sin aftale med SønderjyskE Herrehåndbold med to sæsoner, så den nu løber frem til sommeren 2025.

Sidste sommer skiftede Nikolaj Svalastog til SønderjyskE Herrehåndbold, hvor han skrev en toårig kontrakt, men den 23-årige venstrefløj har gjort det så godt i sin første sæson i Broager Sparekasse Skansen, at han og klubben nu er blevet enige om en kontraktforlængelse frem til sommeren 2025.

Sportsmanager Thomas Mogensen glæder sig over, at SønderjyskE Herrehåndbold nu har kontrakt med Nikolaj Svalastog for de næste tre sæsoner, for potentialet er stort, og indstillingen er den helt rette.

– Vi er super glade for at forsætte samarbejdet med Svalastog. Han er en lidt atypisk venstrefløj, men han viste allerede i sidste sæson, hvilket enormt potentiale han indeholder. Han har en fed indstilling og attitude, og udover han er er en rigtig god fløj, så kan han også dække back i forsvaret, hvilket giver os nogle spændende muligheder, siger Thomas Mogensen.

Også cheftræner Klavs Bruun Jørgensen er begejstret for forlængelsen med Nikolaj Svalastog.

– Det glæder mig helt vildt, at vi har fået papir på Nikolaj Svalastog de næste to år. Han er enhver træners drøm, dedikeret, hårdt arbejdende og med en udstråling, der smitter af på holdet og på lægterne. Omskolingen fra back til fløj er gået rigtigt fint, og især fra nedrykningsspillet sidste sæson og til nu, hvor han også får en vigtig rolle på backen i forsvaret, har han til kæmpet sig en vigtig rolle på holdet. Jeg glæder mig til det fortsatte arbejde med at få det maksimale ud af hans talent, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Nikolaj Svalastog glæder sig over kontraktforlængelsen og ser frem til mange flere kampe i den lyseblå trøje i Broager Sparekasse Skansen.

– Jeg er både stolt og glad for at have forlænget min kontrakt i SønderjyskE. Det er det rigtige skridt for mig i min videre færd med at blive endnu bedre. Samtidig oplever jeg en klub, som er i gang med en fed udvikling, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg glæder mig til flere store oplevelser i Broager Sparekasse Skansen, siger Nikolaj Svalastog.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke