én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stranden: God energi og vores gode publikum i ryggen

Annonce

SønderjyskE vandt i søndags en sikker sejr på 36-27 over gæsterne fra Ribe-Esbjerg HH. Kristian Stranden kunne udover sejren også glæde sig over en plads på rundens hold i Herreligaen. 

– Vi har været inde i en periode med gode træningsenheder de sidste to-tre uger, og så kom vi ud til kampen med en god energi og et godt udtryk med vores gode publikum i ryggen. Vi stod godt i forsvaret,  og det gav også mange kontramål og et par scoringer i tomt mål. Det gør, at vi vandt fortjent og ganske sikkert, udtaler Kristian Stranden.

I kampen var debut til Julius Sten i målet, og han får roser med på vejen af Stranden.

– Det har været fantastisk at få Julius ind på holdet efter Rasmus Bech er blevet skadet. Det gør en forskel, specielt i træning, forklarer Kristian Stranden.

Syv gange på otte skud scorede Stranden, og oveni lavede nordmanden to assists. Nu skal de gode takter tages med videre til kampen søndag 19. november kl. 14.00 mod TMS Ringsted i Broager Sparekasse Skansen. Sjællænderne vandt de første opgør på hjemmebane.

– Selvfølgelig vil vi gerne ud og have revanche, men vi skal koncentrere os om at komme ind til kampen med samme udtryk og gode forsvarsspil som mod Ribe-Esbjerg. Og så skal vi selvfølgelig se lidt video. Kommer vi med god energi og vores gode publikum i ryggen, så kan det forhåbentlig gøre dem usikre i deres spil, udtaler nordmanden.

Hent din til kampen her:
https://shop-herrehaandbold.soenderjyske.dk/billetsalg/sjetms191123

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke