én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stor tak til de mange fans

Annonce

Kampen mod KIF blev desværre ikke det vendepunkt vi havde håbet på, men der var trods alt ting at tage med videre.

Vi kan ikke forvente at vores situation ændres fra dag til dag og slet ikke på baggrund en enkelt træning, der er en proces vi skal igennem og med hjælp og tro fra vores trofaste fans skal det også nok lykkes.

Hele truppen er vanvittig glade for den store opbakning mod KIF er er naturligvis kede af at de ikke blev belønnet med point.

Til forskel fra de tidligere kampe havde vi svært ved at få angrebsspillet fungere og fik slet ikke scoret på vores muligheder når vi endelig fik spillet os frem til chancer.

Alligevel kunne vi gå til pause kun bagud med en enkelt scoring nemlig 13-12.

Begyndelsen af anden halvleg blev ganske enkelt en katastrofe og det blev også afgørende for nederlaget. Fra 13-13 kort inde i halvlegen blev stillingen ændret til 24-15 efter 44 minutter og så var løbet naturligvis kørt.

Nederlaget blev på 31-25 og nu skal vi forsøge at rejse os når Nordsjælland Håndbold besøger Broager Sparekasse Skansen på lørdag.

KIF Kolding – SønderjyskE 31-25 (13-12)

KIF Kolding : Bjarke Christensen 6, Erik Toft 5, Viktor Nevers 5, Thomas Boilesen 4, Benjamin Pedersen 3, Mads Lønborg 3, Sander Øverjordet 2, Vetle Rønningen 2, Steven Jacobsen 1.

SønderjyskE : Tobias Møller 5, August Wiger 4, Kristian Stranden 4, Kasper Kisum 3, Jacob Bagersted 3, Sebastian Augustinussen 2, Morten Bjørnshauge 2, Andreas Lang 1, Kenneth Hansen 1.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke