Stensikker Sejr

Lørdag eftermiddag bød på en ny omgang ligahåndbold i Broager Sparekasse Skansen, da Lemvig-Thyborøn Håndbold var gæster hos de lyseblå.

Kampen startede med stor udfordringer da vi i løbet af de første 7 minutter blev ramt af 3 udvisninger, men i stedet for at lade os slå ud så det bare ud til at tænde både spillere og publikum yderligere. Spillemæssigt blev det heller ikke ringere. Tværtimod kunne vi gå ud af perioden med en føring på 5-4 og derfra så vi os ikke tilbage.

Via et fantastisk forsvarsspil, hvor vi fik ramt deres skytter og fandt den rigtige højde i forhold til indspil til stregen blev betingelserne gode for Kasper i Larsen der også bidrog til festen med en række gode redninger.

I angrebet blev der spillet med stort mod til at tage konfrontationerne og i et tempo hvor modstandernes forsvar gang på gang blev splittet ad. Der blev eksekveret konsekvent og effektivt og dermed fik LTH heller ikke mulighed for at sætte kontraspillet i gang.. Uimodståeligt trak vi fra til pausestillingen 18-10 og der er længe siden vi har siddet med fornemmelsen af at kampen allerede ved pausen var afgjort til vores fordel.

For at det skulle gå i opfyldelse skulle vi præstere på samme niveau i de sidste 30 minutter og ikke få for store udfald. Det lykkedes til fulde. Vi fortsatte med et forrygende angrebsspil og det tempo der blev sat for dagen for simpelthen for højt for gæsterne der ikke kunne stå imod. Det var både via skud fra distancen, flotte indspil til streg og fløj og flotte gennembrud at vi fik øget føringen til 30-18 8 minutter før tid.

I de sidste minutter fik gæsterne lidt optur og scorede flere mål i træk, men sejren var sikker og det skal ikke tage noget fra en fantastisk præstation der sikrede en stor og fortjent sejr på 31-24.

Målmand Kasper Larsen der bidrog til sejren med 12 redninger var da også ganske godt tilfreds efter kampen

– Det var en forløsning i forhold til kampe mod Nordsjælland. Vi viste mange gode takter i den kamp og dem tog vi med til kampen i dag og var gode til at bygge videre på dem.

– Vi har snakket rigtig meget om at vi skal være 100% tilstede i kampene og fokusere på vores egen præstation. Det synes jeg virkelig vi få gjort i dag og når vi lykkes med det så beviser vi også over for os selv at vi kan og skal tro på vores koncept.

Opgaven er nu at holde fast i den gode præstation til kampen i Aalborg på fredag og så må vi se om vi kan drille dem igen.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn 31-24 (18-10)

Målscorere for SønderjyskE: Kristian Stranden 6, Frederik Ladefoged 6, Andreas Lang 5, Noah Gaudin 5, Tobias Møller 3, Marcus Dahlin 3, Alec Smit 2, August Wiger 1.

Redninger: Kasper Larsen 12/36

Målscorere for LTH: Nicolaj Spangaard 7, Rasmus Porup 6, Mads Hansen 6, Mikkel Sandholm 2, Jacob Hessellund 1, Niels Lindholt 1, Thomas Damgaard 1.

Udvisninger: SønderjyskE: 4, LTH: 3.

Fredag D. 26. April 19:00