én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stærkt Aalborg hold kommer på besøg

Annonce

Vi kommer på en yderst vanskelig opgave når Aalborg Håndbold besøger Broager Sparekasse Skansen til lørdagens opgør i HTH Herreligaen.

Vi har før slået Aalborg på vores hjemmebane og har selvfølgelig troen på at vi kan gøre det igen, men er også bevidste om at det kræver en indsats ud over det sædvanlige hvis det skal lykkes.

De største stjerner er umiddelbart Niklas Landin og Mikkel Hansen, men når man kigger spilletruppen igennem er der kun en spiller der ikke har spillet landskampe. Hele 1302 landskampe står Aalborg truppen tilsammen noteret for samt et utal af Champions League kampe.

Hvis vi skal have point ud af kampen skal tingene således gå vores vej og vi håber at vores trofaste fans atter vi give den fantastiske opbakning vi normalt nyder god af.

Assistenttræner Lasse Folkmann glæder sig til kampen

– Vi glæder os rigtig meget til kampen mod et af Europas bedste hold. Aalborg gør det ikke kun godt i den hjemlige liga, men har også i løbet af ugen vundet på udebane i Champions League mod Kielce.

– Vi har slået Aalborg hjemme for et par sæsoner siden, så vi har vist at vi kan slå dem siger- Lasse med et lille grin

– Hvis det skal lykkes igen skal vi lykkes med næsten alt. Aalborg har vist at de er vanvittigt skarpe i spillet mellem felterne og de straffer stort set alle fejl med kontrascoringer. Det er en del af spillet vi også gerne vil være gode til, så hvis vi kan minimere egne fejl og straffe deres vil det da være en bonus.

– Vil vil også gerne gøre det til en hård kamp. Vi føler at vi har en ganske bred bænk med gode udskiftningsmuligheder og det må gerne være træls for et udehold at komme til Broager Sparekasse Skansen sådan en lørdag eftermiddag.

– Som altid har vi en tro på at vi kan sejre og vi går ind til kampen med samme indstilling som mod GOG. Når der er spillet 60 minutter må vi så se hvad resultattavlen viser. Uanset udfaldet tager vi med hvad vi kan, og skulle det blive til overraskende point, vil det være bonus.

SønderjyskE-Aalborg Håndbold spilles lørdag d. 16. september kl. 16.10 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke