Spændende blev det desværre ikke

Er BSHs Johan Sjöstrand verdens målmand? Sandsynligvis ikke, men med en redningsprocent på 44 var han i den grad med til at vi aldrig kom tæt på i udekampen i Silkeborg.

Vi er hårdt ramt på ressourcerne i øjeblikket hvilket blandt andet kan ses på at Tobias Møller der normalt spiller fløj i kampens slutning var playmaker i fraværet af både Noah Gaudin og Kristian Stranden.

Det eneste tidspunkt i kampen hvor vi for alvor havde medvind var en kort overgang i anden halvleg hvor vi havde muligheden for at komme på 14-11, desværre blev muligheden forspildt og i stedet viste tavlen kort efter 17-10 efter 35 minutter og dermed var kampen naturligvis afgjort.

Det var en ærgerlig omgang at kløene blev så store for langt hen ad vejen spillede vi ganske fin håndbold, lige indtil der skulle afsluttes. Der blev investeret for lidt i angrebet og de mange brændte chancer og boldtab gav hjemmeholdet en masse lette kontramål og derfor må vi tage hjem med et nederlag på 34-23.

Bjerringbro-Silkeborg – SønderjyskE 34-23 (14-8)

Bjerringbro-Silkeborg : Peter Balling 5, Ludvig Hallbäck 4, Nikolaj Øris Nielsen 4, Henrik Tilsted 4, Mads Andersen 4, Alexander Lynggaard 3, Thomas Solstad 3, Emil Jessen 3, Patrick Boldsen 2, August Friden 1, Aksel Horgen 1.

SønderjyskE : Andreas Lang 6, Tobias Olsen 4, Tobias Møller 4, Morten Bjørnshauge 2, August Wiger 2, Marius Ferkingstad 2, Sebastian Augustinussen 1, Kenneth Bach Hansen 1, Jacob Bagersted 1.

Lørdag D. 6. April 14:00