én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE tegner kontrakt med tysk bagspiller

Annonce

Tyskeren Lucas Rehfus skal fra næste sæson score mål for SønderjyskE Herrehåndbold. Den 21-årige bagspiller fra Bayer Dormagen har underskrevet en tre-årig aftale.

Sportsmanager Thomas Mogensen ser frem til at se den 196 centimeter høje tysker trække i den lyseblå trøje til sommer og frem til 2027.

– Han har været inde omkring ungdomslandsholdene i Tyskland og har et spændende potentiale. En venstreback, som kan dække flere positioner og trods sin størrelse er bevægelig. Vi tror på, at han kan tage det næste skridt hos os og blive endnu bedre spiller, som kan give os flere muligheder i spillet, siger Thomas Mogensen.

Lucas Rehfus stammer fra Køln og kom allerede som U15-spiller til Bayer Dormagen. I denne sæson er det blevet til 51 mål i 25 kampe i 2. Handballbundesliga. Nu venter der et udlandseventyr i Danmark, og det ser den talentfulde tysker meget frem til.

– Jeg glæder mig til rigtig meget til at komme til den danske liga og en håndboldbegejstret by som Sønderborg. SønderjyskE er en god klub med en god struktur og ambitioner. Det er en god mulighed for mig for at udvikle mig både som spiller og person i et nyt land med en spændende kultur, udtaler Lucas Rehfus.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke