én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE og Nevers stopper samarbejdet til sommer

Annonce

Viktor Nevers stopper i SønderjyskE Herrehåndbold, når hans kontrakt udløber til sommer.

19-årige Viktor Nevers stopper i SønderjyskE Herrehåndbold, når hans kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold udløber til sommer.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt takker den unge højrefløj, der kom til klubben fra GOG i sommer, for indsatsen i den lyseblå trøje.

– Viktor Nevers har været en fantastisk spiller at have på vores hold både som en god og altid positiv kammerat, men i den grad også som en rigtig spændende spiller med fine kompetencer. Til næste sæson råder vi i forvejen over to spillere på højre fløj i Nikolai Vinther og Alec Smit, og Viktor Nevers har potentiale til en større rolle, end den vi i SønderjyskE kan tilbyde ham.

– Vi ønsker ham alt det bedste fremover, og jeg tror og håber på, at vi en gang i fremtiden skal se Nevers i den lyseblå trøje igen, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Viktor Nevers vil nu gøre sæsonen godt færdig i Broager Sparekasse Skansen, inden han til sommer skal ud at prøve sig af i en anden klub.

– Jeg har haft en dejlig og lærerig tid i SønderjyskE. Jeg vil altid se tilbage på min tid i SønderjyskE som en god oplevelse. Jeg vil gerne takke sponsorer og tilskuere for en altid flot opbakning til mig og holdet. Jeg vil gøre mit bedste til at afslutte sæsonen på bedst mulige måde, siger Viktor Nevers.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke