én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold skriver tre år med alsidige Augustinussen

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en treårig kontrakt med 25-årige Sebastian Augustinussen, der kan bidrage på flere pladser.

Tilskuerne i Broager Sparekasse Skansen kan glæde sig til, at de i næste sæson får Sebastian Augustinussen at se i den lyseblå trøje.

SønderjyskE Herrehåndbold har fra sommeren 2022 skrevet en treårig kontrakt med den 25-årige spiller, der har en fortid i KIF Kolding, Skjern Håndbold, HBC Nantes og aktuelt i TVB Stuttgart.

– I Sebastian Augustinussen får vi en alsidig spiller, som kan hjælpe på højre fløj, ind til Nikolai Vinther er klar igen, og derudover vil han kunne bidrage med nogle anderledes kompetencer på højre back. Ligeledes får vi en dygtig forsvarsspiller, som igennem de seneste sæsoner har vist et meget højt niveau i både Frankrig og Tyskland. Han kommer med gode erfaringer fra forskellige ligaer, som skal hjælpe vores hold med ro og stabilitet, og vi glæder os meget til at se ham i aktion i Broager Sparekasse Skansen, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Sebastian Augustinussen ser frem til at trække den lyseblå trøje over hovedet efter sommerferien.

– Jeg har valgt at skrive under med SønderjyskE, da jeg mener, at klubben er i gang med en rigtig spændende udvikling, som jeg gerne ville være en del af. Med Klavs Bruun Jørgensen som cheftræner og hans enorme erfaring ser jeg mig selv udvikle mig som spiller både på det individuelle plan og endnu mere som holdspiller. Dertil synes jeg også, at den danske liga har haft en ekstrem progressiv udvikling, hvilket har gjort den stærkere end nogensinde før. Det vil jeg gerne hjem og være en del af, siger Sebastian Augustinussen.

FAKTA
Sebastian Augustinussen
Position:
Højre fløj, højre back
Født: 5. maj 1996 (25 år)
Højde: 192 cm.
Landskampe: 29 (U), 30 (Y)
Tidligere klubber: KIF Kolding, Skjern Håndbold, HBC Nantes, TVB Stuttgart

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke