én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold skifter på cheftrænerposten

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Jan Pytlick efter en sæson med svingende resultater. Klavs Bruun Jørgensen, der skulle have overtaget trænersædet til sommer, starter i stedet med omgående virkning.

SønderjyskE Herrehåndbold har i dag meddelt cheftræner Jan Pytlick, at samarbejdet stopper med omgående virkning som en konsekvens af de svingende resultater i denne sæson.

Klavs Bruun Jørgensen, der skulle tage over efter Jan Pytlick til sommer, starter i stedet med omgående virkning, og han er ansat på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt siger om afskeden med Jan Pytlick:

– Jan Pytlick har været en god mand for SønderjyskE Herrehåndbold, og han havde en stor andel i den flotte femteplads i sidste sæson. Desværre er det ikke lykkes at følge op på de gode resultater og den gode udvikling i denne sæson, hvor vi har været et stykke fra det niveau, hvor SønderjyskE skal være. Der er lavet nogle fine resultater undervejs, men der har også været alt for mange skuffelser, og vi har tabt point til hold, hvor vi godt kan have en forventning om, at SønderjyskE skal vinde.

– Inden vinterpausen venter en række helt afgørende kampe, der kommer til at definere, hvordan vores sæson skal være, og jeg og en enig bestyrelse føler, det er tid til, at der skal noget forandring ind nu, så vi står stærkest muligt til den vigtige periode, vi går ind i. Klavs Bruun Jørgensen kan ikke vende det hele med et trylleslag, men han kommer med ny energi og nye ideer, og vi tror og håber, at det kan være med til at give os det løft, som vi trænger til i øjeblikket.

– Vi takker Jan Pytlick for en stor indsats i SønderjyskE Herrehåndbold, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Simon Hajdu Lindhardt

Den første opgave for den nye cheftræner Klavs Bruun Jørgensen er søndag den 28. november, hvor SønderjyskE Herrehåndbold hjemme i Broager Sparekasse Skansen tager imod TMS Ringsted.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke