én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold opgraderer sundheds-setup

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold har indgået en aftale med Kiropraktorerne Kongevej, der skal sikre en endnu bedre behandling af spillerne. Opgraderingen er en del af SønderjyskE’s Masterplan.

Kiropraktorerne Kongevej i Sønderborg er ny behandlingspartner for SønderjyskE Herrehåndbold.

Aftalen er en del af SønderjyskE’s masterplan, hvor det sundhedsmæssige setup skal opgraderes, og det bliver det hos Kiropraktorerne Kongevej, som stiller tre kiropraktorer og to fysioterapeuter til rådighed for spillerne.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at klubben med denne aftale nu står endnu stærkere med skadesbehandling og forebyggelse.

– I vores fem års Masterplan ligger det blandt andet, at vi skal have en fuldtids sundhedsstab, og med aftalen med Kiropraktorerne Kongevej har vi taget et stort skridt på vejen, da vi nu har daglig adgang til et stærkt korps af behandlere.

– Vi er meget glade for denne aftale, der betyder, at der nu kan tages endnu bedre hånd om vores spillere. De skal være med til at give vores skadede spillere den bedste behandling, men de skal også være skadesforebyggende, så vi kommer til at arbejde tæt sammen i det daglige, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Hos Kiropraktorerne Kongevej glæder man sig også over den nye aftale, hvor man sætter en ære i at hjælpe Masterplanen godt på vej.

– Vi er stolte af at have opgraderet vores sponsorat til en behandlingspartneraftale med SønderjyskE Herrehåndbold, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med, at visionen lykkes. Vi har været tilknyttet SønderjyskE i fire år på en mindre sponsor- og behandlingsaftale, men nu kan vi prioritere samarbejdet langt højere til gavn for os alle, og vi glæder os utroligt meget til at være tættere på holdet og tage et større ansvar, siger Søren Jean Larsen og Lone Kousgaard Jørgensen fra Kiropraktorerne Kongevej.

Aftalen med Kiropraktorerne Kongevej træder i kraft fra denne sæson.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Søndag D. 30. Januar 13:00
  ACH
  AC Horsens
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Venskabskamp
  Lørdag D. 15. Januar
  KIF
  Kolding IF
  0
  :
  2
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke