én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold og Broager Sparekasse fejrer, at der kun er 100 dage til, at Touren kommer til Danmark

Annonce

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en fest, når SønderjyskE Herrehåndbold i morgen, onsdag den 23. marts, markerer, at vi I Danmark og Sønderborg får besøg af en af verdens største sportsbegivenheder.

Vi får særdeles fint besøg i Broager Sparekasse Skansen, hvor bl.a. 190 dygtige elever fra VGIE, Vojens gymnastik og Idrætsefterskole kommer på halgulvet i pausen og underholder med en fantastisk opvisning.

Også til indløbet er der noget ekstraordinært at se frem til. Massevis af glade elever fra Julemærkehjemmet løber nemlig med på banen sammen spillerne inden kampstart. Indløbet bliver tilmed præget af de karakteristiske gule farver, vi nu også kender fra den stofbeklædte Chr. D. 10.’s Broen i Sønderborg. Alle samarbejdsklubber er inviteret til at stille med en repræsentant i klubbens officielle kampdragt til en såkaldt ”indløbsportal”, hvor de deltagende bliver udstyret med Tourflag.
Selvfølglig vil vores alle sammens Broager Sparekasse mascot Maliq, bidrage til den festlige stemning før og under kampen.

SønderjyskE Herrehåndbolds engagerede hovedpartner, Broager Sparekasse, fejrer selv 100-dags markeringen med et sort arrangement op til kampen, hvor hele 90 kunder samt medarbejdere er med til at sætte gang i festen. For at bidrage yderligere til stemningen, har den folkelige bank også sørget for gule ”klappere” til alle fremmødte i Broager Sparekasse Skansen. Selvsamme bank har endda også givet fansofaen en gul overhaling i dagens anledning. Det gule tema må således siges at være gennemført!

Da man naturligt kan blive lidt øm og ør ovenpå sådan en fest, har IHS Sønderborg (Idrætshøjskolen) tilbudt, at 35 af deres fagligt dygtige og kompetente elever kommer og giver massage og behandling til både ude- og hjemmeholdets spillere.

Sidst, men slet ikke mindst, er både sæsonkortholdere og erhvervsklubsmedlemmer blevet inviteret til festligheder inden morgendagens kamp. Centerleder for Broager Sparekasse Skansen, Gerhard Meinke, vil her fortælle om den forestående ombygning af Broager Sparekasse Skansen, og indvie gæsterne i de nye planer. Samtidig udtrækkes også adskillige vindere af lækre præmier.

I trænerduellen er der besøg af nuværende cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, der har en fortid som cheftræner for SønderjyskE Damehåndbold. Han kommer på scenen med SønderjyskE Herrehåndbolds helt egen Klavs Bruun, når de to skal give deres besyv på kampen.

Dørene åbner kl. 18.30, og det er fortsat muligt at købe billetter til kampen ved indgangen.

Vi glæder os til at se jer.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke