én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Herrehåndbold ansætter ny direktør

Annonce

Med ansættelsen af sønderborgenseren Kim Poulsen som ny administrerende direktør har SønderjyskE nu ”holdet bag holdet” på plads.

Det bliver den særdeles erfarne og lokalt forankrede Kim Poulsen, som med virkning fra den 1. juli skal stå i spidsen for SønderjyskE Herrehåndbold i Sønderborg. Med ikke mindre end 40 år i dansk og international elitesport kommer han til det lyseblå håndboldflagskib med en solid ballast i sportstasken.
Han har været cheftræner i flere danske Superligaklubber samt gennem flere år været ansat i FIFA som Technical Expert inden for Leadership & Management, og har senest været to år i Tanzania som landstræner for A-landsholdet. Kim Poulsen har tidligere også været ansat som sportschef i FC Sønderborg.

Bestyrelsesformand i SønderjyskE Herrehåndbold, Anders Stahlschmidt, er meget tilfreds med ansættelsen af den nye direktør:

– Vi er utrolig glade for, at Kim Poulsen har takket ja til jobbet. Med Kim falder den sidste brik i puslespillet på plads, og SønderjyskE Herrehåndbold har nu en fuld og stærk organisation omkring holdet – så efter en sæson med nogen uro i organisationen, har vi nu et stabilt og solidt fundament at bygge videre på. Med Kim får vi også en lokalt forankret person, som vil blive en del af hverdagsbilledet omkring holdet og i lokalområdet.

– At Kim så tillige har haft sit tidligere virke indenfor elitesport er kun en yderligere kvalitet. Vi ser meget frem til samarbejdet, understreger Anders Stahlschmidt.

Kim Poulsen ser frem til at møde medarbejdere og spillertruppen i SønderjyskE Herrehåndbold:

– Når man som jeg er sønderjyde og har elitesport i hjertet, var jobbet selvsagt en mulighed, jeg ikke kunne lade passere. Landsdelsprojektet SønderjyskE er er til gavn for hele Sønderjylland, og det fantastiske værdisæt med ydmyghed, hårdt arbejde, sammenhold og ansvarlighed matcher også mine værdier som leder og menneske, siger Kim Poulsen, og fortsætter:

– SønderjyskE Herrehåndbold er en spændende klub med høje ambitioner og et stærkt fundament. Jeg ser et kommercielt potentiale, og har en ambition om at gøre håndboldprojektet endnu mere attraktivt i Sønderborg, i landsdelen og nationalt. Vi skal styrke kampoplevelsen, så endnu flere finder vej til vores fantastiske hjemmebane. Vi skal være hele Sønderjyllands håndboldhold.
Broager Sparekasse Skansen er under udbygning, hvor både tilskuere, fans og erhvervsliv snart kan se frem til markant bedre faciliteter. Når vi rykker os på disse parametre, får vi et økonomisk stærkere fundament hvilket vil bidrage til at udvikle vores position i dansk håndbold og ikke mindst i den sjove ende af ligatabellen.
Nu glæder jeg mig først og fremmest at lære alle at kende i administrationen, den sportslige stab, spillerne og ikke mindst vores fans, erhvervslivet og samarbejdspartnerne. Det bliver utroligt spændende, og jeg glæder mig til at tage fat, slutter Kim Poulsen.

Fakta
Kim Poulsen er født og opvokset i Sønderborg. Han bor sammen med hustruen Helle i Sønderborg. Parret har tre, voksne børn.

Om holdet bag holdet i SønderjyskE Herrehåndbold
Adm. direktør Kim Poulsen, sportsmanager Thomas Mogensen, cheftræner Rasmus Glad Vandbæk, assistenttræner Lasse Folkmann, målmandstræner Per Vandbæk, talentchef Kenneth Bach Hansen, fysisk træner Tobias Møller, mental træner Michael Willemar.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 24. Februar 14:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Træningskampe
  Fredag D. 12. Januar
  VFF
  Viborg
  2
  :
  1
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke